Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ortahisar ilçesinde bulunan Yalıncak Mahallesi'nde ki 900 metrelik doğal plaj alanında geçtiğimiz Aralık ayında düzenleme yapmaya başladı.

Plaj alanını bir yaşam merkezi haline getireceklerini söyleyen Başkan Murat Zorluoğlu, “Göreve başladığımız günden itibaren vatandaşlarımız denize gidememekten ve düzgün bir plaj olmamasından yakınıyordu. Vatandaşımızın haklı yakınma ve taleplerini dikkate almazlık edemezdik. Bu çerçevede ilk olarak Yalıncak bölgesinde yaklaşık 900 metrelik bir sahil alanında çok önemli bir çalışma balattık. Bu sadece bir plaj çalışması değil, çok ciddi bir sahil rekreasyon projesidir” diye konuşarak projenin deniz sezonuna yetişeceğini söyledi.

“BÖYLE BİR PLAJ İSTENMİYOR”
Belediyenin 7 milyon 880 bin lira harcayarak yapımına başladığı projeye Ortahisar Belediyesi CHP Meclis üyesi Oktay Söğüt “Bu nasıl bir plaj?” diyerek tepki gösterdi.

Emniyet’te yurt dışı görevi skandalı! "Erdoğan'dan gizleniyor"53 izlenme
Sarıyer'de kiliseye silahlı saldırı: Bir kişi hayatını kaybetti25 izlenme
Bu maaş zamları yoksulluğu büyütür9 izlenme
Öğretmenler CİMER’e koştu skandal patladı! Olmayan yüzlerce öğrenciye karne verildi iddiası17 izlenme
“Sizler Erdoğan Neslisiniz”560 izlenme
Tetikçi ‘Papi’ kayıp!39 izlenme
Askerlik çağındaki yüzlerce Pakistanlı akın akın Türkiye'ye geliyor!47 izlenme
Erzincan Valisi'nden İmamoğlu’na miting alanı ambargosu19 izlenme
Erdoğan ‘katil’ dediği Esad’ı Türkiye’ye davet etmeye hazırlanıyor
Hazine Bakanlığı: Ekonomimiz aleyhinde algı oluşturmaya çalışanlara karşı hukuki süreç başlatıldı
CHP harekete geçti: 'İBB Borsası' HSK'ya şikâyet edildi
Hamas: kökeni, ideolojisi, siyaseti, organizasyon modeli