Anasayfa1
08 Temmuz 2021 ( 51 izlenme )
Reklamlar

‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın’ın abisi Fatih Aydın Uruguay’da gözaltına alındı!


Çiftlik Bank kurucusu 'Tosuncuk' lakabıyla bilinen Mehmet Aydın’ın teslim olmasının ardından abisi Fatih Aydın, Uruguay’da gözaltına alındı. Aydın'ın iadesi için KOM Daire Başkanlığından özel bir ekibin kısa sürede Uruguay’a gideceği belirtildi.




Aydın, KOM Daire Başkanlığınca, Uruguay’ın başkenti Montevideo’ya 80 km mesafede bulunan Canelones Bölgesinde tespit edilen adrese, Uruguay Federal Polisi tarafından yapılan baskında yakalandı.

Fatih Aydın’ın yakalanmasının ardından İnterpol Daire Başkanlığınca iade süreci başlatıldı. Şahsı teslim almak üzere bir ekibin kısa süre içinde Uruguay’a hareket edeceği belirtildi.

ARANDIĞI SUÇLAR

Fatih Aydın, “Bankacılık Kanununa Aykırılık”, “Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma, Suçtan Kaynaklanan Malvarlığı Değerlerini Aklama, Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık ve Tacir veya Şirket Yöneticileri ile Kooperatif Yöneticilerinin Dolandırıcılığı” gerekçesi ile aranıyordu. İHA

https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/tosuncuklakaplimehmetaydininabisifatihaydinuruguaydagozaltinaalindi6528541/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Murat Ağırel ve Timur Soykan adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı Adını Kur'an-ı Kerim'den aldı: İran gizli kozunu sahaya sürdü Kızılay'ın kan stokları tükenme noktasına gelince ameliyatlar ertelendi Ilbıra Dağı'nın tamamı 'maden sahası' ilan edildi!