Esenyurt Belediyesi, belediye meclisinin 45 üyesine yılbaşı hediyesi
almak için ihale açtı. Belediye, meclis üyelerine akıllı telefon almak
için perşembe günü ihale yapılacağını duyurdu.
AKP'li Esenyurt Belediyesi 45 meclis üyesine Noel hediyesi olarak akıllı cep telefonu almaya karar verdi. Bunun için ihale açan belediye, telefonların parasını belediyenin kasasından ödeyecek.
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun talimatıyla çıkılan 2017/560989 sayılı açık ihale, bu hafta perşembe günü yapılacak. Noel hediyesi olarak düşünülen 45 akıllı cep telefonunun, AK Partili ve CHP'li meclis üyelerine acilen dağıtılması için işi sıkı tutan belediye, sözleşmenin imzalanmasının ardından en geç 5 iş günü içiresinde telefonların teslim edilme şartını da sözleşmeye eklemeyi ihmal etmedi.
Bazı meclis üyelerinin talebini değerlendiren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ise Özel Kalem Müdürlüğü'ne verdiği talimatla, en kısa sürede ihaleye çıkılmasını, AK Partili ve CHP'li meclis üyelerine verilecek akıllı cep telefonlarının yılbaşına kadar teslim edilmesini istedi. Ortalama 6 bin ila 7 bin lira arasında fiyatı olan akıllı telefonları meclis üyelerinin kabul edip etmeyeceği ise önümüzdeki günlerde netleşecek.
CHP'DEN SERT TEPKİ: HARAM YEMEDİK, YEMEYECEĞİZ!
CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen YURT Gazetesine yaptığı açıklamada "Belediye Başkanı Esenyurtlu meclis üyelerine sus payı vermek istiyor. Biz, CHP Meclis Grubu olarak bu sus payını kabul etmeyeceğiz. Milletin parasının çarçur edilmesine vesile olmayacağız. Dün yılbaşına karşı olanlar, bugün nasıl Atatürk'çü oldularsa, noeli de kutlamaya başlamışlar anlaşılan. Yılbaşı hediyesi dağıtacaklarmış. Biz almayacağız, kendi meclis üyelerine noel hediyesi olarak sus payını versin. Çarşamba günü grup kararı alarak, bugüne kadar haram yememiş CHP'li meclis üyelerimizin bundan sonra da haram yemeyeceğini kamuoyuna ilan edeceğiz" dedi.
Yurt Gazetesi'nin edindiği bilgilere göre AKP'li Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun gelen tepkilerden dolayı geri adım adacağı, ihaleyi iptal edeceği belirtildi.
İşte ihalenin belgesi:
http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/akplibelediyedenmeclisuyelerinenoelhediyesih62868.html
Fikri Sağlar'ın Saray'dan aldığı çarpıcı kulis: "İmamoğlu'nu nasıl çıkarırız tartışmaları yaşanıyor"21 izlenme
Saray’a para yetişmiyor!100 izlenme
Cemal Enginyurt 'Silivri soğuk' uyarısına öyle bir cevap verdi ki21 izlenme
'Dindar nesil' Başakşehir'de görüldü!192 izlenme
Resmi Gazete'de yayımlandı: Depremzedelerin elektrik ve doğalgaz borçları silindi37 izlenme
Erkeklerde Cinsel İsteksizlik Nedir? Tedavi Yöntemleri?23 izlenme
AKP'li Özlem Çerçioğlu şikâyet etti: Yazar Ergün Poyraz tutuklandı7 izlenme
Habertürk "Karne hediyesi et" haberinin ham görüntüleri yayınladı, muhabir yalanlamıştı ama yönlendirme olduğu ortaya çıktı52 izlenme
Düzce’nin AKP’li başkanı, önceki AKP’li başkanı suçladı "Paralar nereye gitmiş belli değil!"
AKP'den İstanbul'da 'pes' dedirtecek hamle... "Kaybedeceklerini anlayınca bunu yapıyorlar..."
Türkiye genelinde 50 mağazası olan Beta Ayakkabı konkordato istedi!
1 yılda 36 bin kişiye Cumhurbaşkanı'na hakaret soruşturması açıldı: 308'i çocuk!