Home
18 Aralık 2018 ( 1293 izlenme )
Reklamlar

Muharrem İnce'den Fatih Portakal açıklaması

CHP'nin eski Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gazeteci Fatih Portakal'ı hedef almasıyla ilgili açıklamalamada bulundu. Muharrem İnce, "Bu tehdit ve hedef gösterme Anayasal düzenimize, Anayasal Haklarımıza, toplantı ve gösteri yürüyüşü hakkına, haber alma ve yayma hakkına, özgür basına, kendileri gibi düşünmeyen ve kendilerine biat etmeyen herkese yöneliktir" dedi


AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gazeteci Fatih Portakal'a yönelik sözlerini "tehdit ve hedef gösterme" olarak değerlendiren Muharrem İnce, "Türkiye’deki yeni rejiminin niteliğini gösteren son örneklerden biridir" dedi.

İnce'nin açıklamasının devamı şu şekilde:

Anayasasında “herkes, önceden izin almadan, silahsız ve saldırısız toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkına sahiptir” hükmü varken bu Anayasal Hakkı hatırlatan Fatih Portakal’a AKP Genel Başkanı’nın söylediği sözler sadece Fatih Portakal’a yönelik söylenmiş sözler değildir.

"HERKESE YÖNELİKTİR"

Bu tehdit ve hedef gösterme Anayasal düzenimize, Anayasal Haklarımıza, toplantı ve gösteri yürüyüşü hakkına, haber alma ve yayma hakkına, özgür basına, kendileri gibi düşünmeyen ve kendilerine biat etmeyen herkese yöneliktir.Kötü yönetim kötü yöntemlerle Türkiye’ye verdiği zararlara gazeteci tehdit ederek, hedef göstererek devam etmekte ve kötü yönetim kaynaklı yaşadığımız onca sorunu gündemden düşürmeye çalışmaktadır."

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/siyaset/1173853/Muharrem_ince_den_Fatih_Portakal_aciklamasi.html#

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'Kanal İstanbul'la ilgili yeni 'Montrö' uyarısı TBMM'deki taciz skandalı doğrulandı, bir kişi görevden uzaklaştırıldı Yılmaz Özdil, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun o sözlerine ateş püskürdü! "Değil İçişleri Bakanı, feriştahı olsun anasının karnından doğmadı!" Son dakika… Hatay Valisi: 22 asker şehit oldu