Bolu'da 26 Temmuz’da İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyarete giden Dörtdivan Kaymakam Vekili Oğuz Yiğit’in resmi plakalı makam aracı, görevli askerler tarafından nizamiye girişinde durduruldu.
İlçe Jandarma Komutanı Teğmen S.B.S.'nin emriyle, nizamiye girişindeki asker tarafından Kaymakam Vekili Yiğit'in içinde bulunduğu resmi plakalı makam aracı güvenlik kontrolünden geçirilerek, altı ve çevresi kontrol edildi. Daha sonra makam aracının girişine izin verildi.

İlçe Jandarma Komutanı Teğmen S.B.S.
Kaymakam Vekili Oğuz Yiğit'in durumu rapor etmesi üzerine, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen S.B.S. hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında olayın incelenmesi için müfettiş görevlendirildi.
Müfettiş, İlçe Jandarma Komutanlığı'na gün boyunca giren çıkan tüm araçlara aynı uygulamanın yapılıp yapılmadığını güvenlik kameralarından kontrol etti. Uygulamanın yalnızca kaymakam vekiline yönelik yapıldığı tespit edildi.

Dörtdivan Kaymakam Vekili Oğuz Yiğit
Soruşturma kapsamında Dörtdivan İlçe Jandarma Komutanlığı görevinden alınan Teğmen S.B.S., Bolu İl Jandarma Komutanlığı personeli olarak görevlendirildi. S.B.S. hakkında idari soruşturmanın sürdüğü belirtildi.
Sözcü
Cepte kuruş kalmadı24 izlenme
Erdoğan’ın ‘enflasyon’ açıklamalarına vatandaşlardan tepki! "Ölmüş ne zaman dirilirse bunların lafı da o zaman doğrudur"41 izlenme
Brunson gerilimi detay, esas büyük kriz kapıda!653 izlenme
İTO İstanbul'un enflasyonunu açıkladı: Yüzde 105, 55!42 izlenme
Kazım Cengiz'in planı tıkır tıkır işliyor1095 izlenme
Elektriğe gizli zam kapıda25 izlenme
Kongrede MKYK’de yer alamamıştı: AKP’li Şamil Tayyar profilinden AKP’yi kaldırdı37 izlenme
İzmir'de mide bulandıran olay: Dayıdan yeğenlerine cinsel istismar40 izlenme
Malatya'da AKP’li yeni başkandan AKP’li eski başkana tepki: "Borç çok, kasa boş"
‘Sıkıyönetim komutanı olacak’ denilen 18 general tahliye edildi!
İBB davasında ilk tutukluluk incelemesi
Belçika’dan sosyal konut incelemesi: Türkiye’de mal varlığı olduğu saptanan 233 kişiye ceza