Belediyeye ait yardım TIR'ları ile deprem bölgelerine giden Yakutiye Belediyesi Başkanı Mahmut Uçar, çalışmalara yardımcı olan Yakutiye Belediyesi personelini ve arama kurtarma ekiplerini ziyaret edip depremzedelere geçmiş olsun dileklerini iletti.
Yayınladığı sosyal medya hesaplarından Hatay, Malatya ve Kahramanmaraş'ı ziyaret ettiğini duyuran Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.
Devlet kurumlarının ve vatandaşların tüm imkanlarıyla seferber olarak bölgede konuşlandığını sözlerine ekleyen Mahmut Uçar arama kurtarma faaliyetlerine katılan tüm ekiplere minnettar olduklarını belirtti.
Bu ziyaretlerini sosyal medya sitesi Facebook'a para vererek yayınlatan AKP'li Mahmut Uçar'a vatandaşlar tepki gösterdi.
Mahmut Uçar'ın reklam vermesi tepkilere neden oldu.
AKP'li Mahmut Uçar yayınlattığı bir ilanında şu paylaşımı yapmıştı:
?Hatay’dayız.
Deprem alanında çalışan Yakutiye Belediyemiz ekiplerini ve arama kurtarma yapan ekipleri ziyaret ettik, Depremzede kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Canlarını dişlerine takarak deprem bölgesinde görev yapan tüm ekiplere minnettarız. Rabbim tüm milletimizin yardımcısı olsun, bizlere böyle acılar bir daha yaşatmasın. #DevletMilletElele #BirlikZamanı #AKPartiErzurum Ak Parti Yakutiye İlçe Başkanlığı Ak Gençlik Erzurum AK Parti Erzurum İl Kadın Kolları AK Parti Yakutiye Gençlik Kolları Ak Parti Erzurum Yakutiye İlçe Kadın Kolları Erkan Kandemir Mehmet Özhaseki Hamza Dağ Ali İnci #ReşitPolat Mehmet Sekmen Recep Akdağ #SelamiAltınok İbrahim Aydemir #YavuzSelimTuran #AkifHoş Recep Aydın.



Yeniçağ
Uyuşturucu soruşturmasında 6 ünlü isim tutuklandı! Taha Özer ve Simge Barankoğlu da aralarındaydı7 izlenme
İBB, onları unutmadı! 1453 Gazi'nin kapısı çalındı!77 izlenme
ABD’den çok kritik ‘doz’ uyarısı: Aşıları karıştırmayın106 izlenme
Domates güzelini bilemeyen atanamaz!34 izlenme
AKP’nin eski İstanbul İl Başkanı Temurci: Korkuları gerçeğe dönüşecek128 izlenme
Kabil'de binlerce Afgan, 'umut yolculuğuna' çıkmayı bekliyor44 izlenme
Saçmalamaya devam! Kurtulmuş: 18 Mart’taki büyük zaferle, 15 Temmuz, 16 Temmuz büyük zaferi arasında hiçbir fark yoktur165 izlenme
Kızılay skandallarının baş aktörü Kerem Kınık'a bir çağrı daha: Sattığın çadırlar da su almış41 izlenme
Kılıçdaroğlu, "Onurun varsa istifa et" dedi Bakan Soylu'nun yanıtı çok daha sert oldu
İşte AKP'li Tevfik Göksu'nun İBB Meclisinde kavga çıkaran sözleri!
Şimdi de geri kazanım zamları yağacak
Türkiye'ye gelen turist fiyatları görünce şok geçirdi! 'Bu insanlar nasıl yaşayacak?'