
O anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden kadının da cep telefonuna vurarak, telefonu yere düşürdü.

Videoya yansıyan konuşmalarda Kamil Öz, kardeşi Mustafa Öz’ün üzerine yürüdüğü esnada, “Ne aradın lan benim arabamdan. Bu arabaya neden vurdun, bu arabayı ne hale getirdi” dediği duyuluyor. Kamil Öz’ün, o anları kaydeden kadının da üzerine yürüdüğü sırada kadına, “defol” dediği duyuluyor.
Videoyu çeken kadının, koruma memuruna “Bunlar ne yapmaya geliyor. Bunun korunacak yanı var mı, bunu korumaya gelmişsin” dediği duyuluyor.
Kamil Öz, memura, “Memur bey, ilk önce vurdu. Arabama vurdu. Sen de şahitsin” diyor. Kadın ise, memura, “Bunun korunacak yanı var mı, siz kimi koruyorsunuz” diyor.
Kadın ise daha sonra Kamil Öz’e, “Sen buraya ne yapmaya geldin. Yarısı da bunun (Mustafa Öz)” dedi.
Kamil Öz ise kardeşini kastederek kendisini tutmaya çalışan kişiye “Elektrik parası ödüyor mu, ödemiyor değil mi” diyor.
Videoyu çeken kadının ise, “Ortak borçları ödüyor çünkü. Alacak davası açarsın” diye karşılık verdiği esnada Kamil Öz, telefonu vurarak, telefonu yere düşürüp, “Benden habersiz ne çekiyorsun” dediği duyuluyor.
Odatv.com
Dubai Şeyhi’nin AVM’si için tarihi Osmanlı su yolu iptal edildi!
Cepte para bitti, vatandaş kartlara yüklendi: Kredi kartı ile yapılan ödemeler 2021 yılında yüzde 49 arttı!
Kızılay'daki yeni skandalın faturası ortaya çıktı!
'Millet iradesine sahip çıkıyor' mitinglerinde yeni adres Beylikdüzü
Sular durulmuyor: Merkez Bankası'nda kritik istifa!
CHP'nin A takımı belli oldu! PM ve YDK listeleri açıklandı: Özgür Özel'in listesi firesiz onay aldı
İsmet Yılmaz tepki çeken sözlerini böyle savundu!
Düşüş devam ediyor: ORC anketinden AKP'ye soğuk duş!
Rojin Kabaiş soruşturmasında yeni gelişme! Bakan Tunç duyurdu
İranlı General Kasım Süleymani'ye yapılan suikastin görüntüleri ortaya çıktı !
AKP’li başkan yardımcısından tepki çeken İmamoğlu paylaşımı!
Valilik onayı ile Eskişehir’deki okullara imamlar gönderilmeye başlandı: ‘Anaokulundaki çocuk imamın söylediklerinden ne anlasın?’
Ayasofya kararına tepkiler: Peygamberimiz çevirmiş değil
Ankara'da polislerin yere yatırıp şiddet uyguladığı kişi sivil polis çıktı!