AKP iktidarı, Danıştay kararlarına rağmen , Kamu İhale Kanunu'ndaki 21b Pazarlık maddesini kullanarak büyük kamu ihalelerini istediği firmalara dağıtmaya devam ediyor.
Son olarak yine bir otoyol projesi, kanunun doğal afetler gibi önceden öngörülemez acil durumlar için istisna olarak belirlediği bu madde kullanılarak, kimseye duyurulmadan, özel olarak davet edilen bir şirkete verildi.
“BergamaSoma Yolu (Km: 0+000 – 10+000 (i) – 34+654,94 Arası) “Bergama Çevre Yolu, Bergama Şehir Geçişi ve SomaSavaştepe Otoyol Bağlantısı Dahil” Toprak İşleri, Sanat Yapıları, Üstyapı ve BSK yapılması İşi” ihalesi 8 Nisan'da gizli kapaklı gerçekleştirildi.
İhale, 184.6 milyon liraya Dörtyol İnşaat'a verildi. 24 Mayıs'ta imzalanan sözleşmeye göre 26 Mayıs'ta başlayacak inşaat 31 Aralık'ta tamamlanacak.
2004 YILINDA KURULDU
2004 yılında kurulan Dörtyol İnşaat, ana faaliyet alanı olarak açıkladığı yol, altyapı, köprü, viyadük işlerinde birçok kamu ihalesi aldı. TEM Çorlu Köprülü Kavşağı, Hasdal Kavşağı, Kağıthane Kavşağı, Kavacık Beykoz Yolu, Korudağı Gelibolu Yolu,Lüleburgaz Kınalı Yolu bunlardan bazıları.

Gelibolu'dan denize seyir halinde olan lüks yat denizin ortasında battı26 izlenme
Trollerin hedef gösterdiği Ataol Behramoğlu’nun işine son verildi!37 izlenme
İstanbul Üniversitesi'nde kadınlardan protesto!23 izlenme
Konya’da dehşete düşüren kuraklık manzarası!39 izlenme
14 yaşındaki üvey oğluna acımadı! İşyerinde dakikalarca tekme ve tokat attı18 izlenme
İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: "Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Bunun da mumu pazar gününe kadar"39 izlenme
Son ankette çarpıcı sonuçlar!106 izlenme
Kılıçdaroğlu söz verdi: "TOKİ ve AFAD borçlandırırsa 11 CHP'li başkan üstlenecek"58 izlenme