Türkiye, dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Covid19) salgınıyla mücadele ederken, Bitlis Ahlat’ta AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için saray yapımına devam ediliyor.
CHP Bitlis İl Başkanı Veysi Uyanık, sosyal medya hesabında yaptığı fotoğraflı paylaşımda, “Bitlis ahlatta’ki saray inşaatı tam gaz devam.” ifadelerini kullandı.

Anayasa Mahkemesi’nin (AYM) iptal ettiği ancak farklı bir teklif içinde Meclis’e getirilen ve Van Gölü kıyısında inşaası süren saraya ilişkin AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan “Adliye Sarayı da var. Saray deyince siz ne anlıyorsunuz? Biz milletin evi olarak görüyoruz” demişti.
Meclis'ten AKP ve MHP'lilerin oylarıyla geçirilen Ahlat Sarayı inşaatı devam ederken, Erdoğan geçtiğimiz hafta koronavirüsle mücadele kapsamında yaptığı açıklamada "dar gelirlilere yardım" amacıyla bir kampanya başlatıldığını ve açılan banka hesapları ile SMS üzerinden bağış yapılacağını açıklamıştı.
https://www.gercekgundem.com/siyaset/170868/ahlattakiyazliksarayinsaatinikoronavirusbiledurduramadi
İşsizlik rakamları açıklandı, işsizlik azalmış!80 izlenme
İBB soruşturması: Hamdi Akın ifadeye çağrıldı22 izlenme
Gazze'de sıcak saatler: İsrail tankları içeri girdi44 izlenme
Avrasya Araştırma Şirketi Başkanı Özkiraz'dan Erdoğan'a kötü haber: 'İmamoğlu 6.5 puan kadar fark attı'101 izlenme
Son ankette Erdoğan'ı düşündürecek sonuç: Yurttaşların yüzde 70'i 'Türkiye kötüye gidiyor' dedi, AKP'lilerin oranı dikkat çekti!18 izlenme
AKP seçime kadar ne varsa satacak!52 izlenme
Kırmızı bültenle aranmalarına karşın Türkiye’de cirit atmışlar! Meclis kürsüsünde 4.5 metrelik listeyi açtı39 izlenme
Sedat Peker'in iddialarının yankısı sürüyor! TRT'den kaybolan silahlar hakkında açıklama61 izlenme
AKP yüzde 30’un altında! Çekirdek ve sadık seçmen de ayrılıyor mu?
İstanbul metrolarına yapılan yürüyen merdiven kumpasında ikinci bölüm: AHaber'e suçüstü
AKP'li belediyeden 'Zaman Yolculuğu' projesine 2.1 milyon TL!
Skandalın ardından o sözler yeniden gündeme geldi! KPSS'nin mucidi sınavın amacını böyle açıklamıştı