Home
04 Nisan 2020 ( 229 izlenme )
Reklamlar

Ahlat'taki yazlık saray inşaatını koronavirüs bile durduramadı!


Türkiye salgınla mücadele ederken Bitlis Ahlat'ta AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan için saray yapımına devam ediliyor.


Türkiye, dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Covid19) salgınıyla mücadele ederken, Bitlis Ahlat’ta AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için saray yapımına devam ediliyor.

CHP Bitlis İl Başkanı Veysi Uyanık, sosyal medya hesabında yaptığı fotoğraflı paylaşımda, “Bitlis ahlatta’ki saray inşaatı tam gaz devam.” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Anayasa Mahkemesi’nin (AYM) iptal ettiği ancak farklı bir teklif içinde Meclis’e getirilen ve Van Gölü kıyısında inşaası süren saraya ilişkin AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan “Adliye Sarayı da var. Saray deyince siz ne anlıyorsunuz? Biz milletin evi olarak görüyoruz” demişti.

Meclis'ten AKP ve MHP'lilerin oylarıyla geçirilen Ahlat Sarayı inşaatı devam ederken, Erdoğan geçtiğimiz hafta koronavirüsle mücadele kapsamında yaptığı açıklamada "dar gelirlilere yardım" amacıyla bir kampanya başlatıldığını ve açılan banka hesapları ile SMS üzerinden bağış yapılacağını açıklamıştı.

https://www.gercekgundem.com/siyaset/170868/ahlattakiyazliksarayinsaatinikoronavirusbiledurduramadi

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmamoğlu'ndan sert açıklama: "Siz de biliyorsunuz ki zamanınız daralıyor..." İnce ile Kılıçdaroğlu arasında küskünlük yok Sedat Peker'in iddiaları sonrası Ali Tarakçı neler söyledi? Kocaeli Dilovası'ndaki yürek yakan faciada 7 kişi açığa alındı