Depremden etkilenen Adıyaman'da, çadır ve barınacak yer bulamayan depremzedeler geceyi ateş yakarak, enkaz başında geçirdi.
Arama-kurtarma çalışmaları yetersiz. Arama kurtarma çalışmalarının yapılmadığı kentte halk iktidara tepki gösteriyor.
Sosyal medyada yayılan videoda birçok depremzedenin Ankara plakalı makam araçlarına tepki gösterdiği ve tekmelediği görülüyor. Araçta Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun da bulunduğu iddia edildi.
Enkaz başından ayrılmayan halk, çalışmaların yapılmaması üzerine Adıyaman Valiliğine yürüdü. Valilik binası önünde toplanan yüzlerce depremzede, kent valilisi Mahmut Çuhadur’u protesto etti. Yetkililer polis korumasında binadan çıkarıldı.
Çuhadur dün kendisine isyan eden depremzedelere gülerek yanıt vermişti.
Kaynak: Gerçek Gündem
Bunu da gördük! Baro başkanı, AKP il başkanı oldu
Prof. Dr. Şenol: 'Ankara, Vuhan oldu' durumu yavaş yavaş diğer illerde de olacak
Erdoğan’ın tehditlerine Muharrem İnce’den yanıt!
İBB’de 1717 araçlık saltanat!
Bizi Aldatmalarına Fırsat Vermeyeceğiz Diyerek Bakan Nebati Tepkisini Dile Getirdi
İmamoğlu'ndan iktidara sert tepki: "Demokrasiyi açıkça askıya aldınız"
Berat Albayrak imzaladı… Hazine’nin içi boşaltılıyor!
Akıl almaz israf! Eti Maden, mülkünü boşaltıp kiracı oldu!
Sel felaketinde yaşamını yitirenlerin sayısı 82'ye yükseldi
Özgür Özel ekibi çağrı heyeti talebiyle mahkemeye gidiyor
Mansur Yavaş bu defa eczane borçlarına el attı!
Şeker fabrikası kalmayacak!
FETÖ firarisi Hakan Şükür Fatih Terim sırrını açıkladı: “Amerika’da oturum almam için bana yardım etti. Oturum almam için belge imzaladı. Zaman zaman eşinin telefonu üzerinden konuştuk”
246 milyar lira açık verecek bütçe, ceza da yağdıracak!