Adıyaman’da 4 çocuk 64 saat sonra sağ çıkartıldı, ilk sözü “annem nerde” oldu

69 izlenme 08 Şubat 2023
Reklamlar

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde yaşları 2-16 arasında 4 çocuk depremden 64 saat sonra enkaz altından sağ çıkartıldı. Enkazdan ikinci olarak çıkarılan küçük çocuğun ilk sözleri “annem nerde” oldu.

 (İHA) - Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesi Yavuz Selim Mahallesi'nde çöken 5 katlı binanın enkazında kalan aynı aileden 4 çocuk AFAD ekipleri tarafından sağ olarak çıkartıldı.

Enkazdan ikinci olarak çıkartılan çocuklardan ismi öğrenilemeyen 4-5 yaşlarındaki çocuğunun ilk sözleri “annem nerde” oldu.

Peş peşe sağ olarak çıkartılan çocukları ekipler sevince boğdu.

16 yaşlarındaki İlay’da ise bulunduğu yerden yarı baygın olarak kurtarıldı.

Sağ olarak kurtarılan çocuklar sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi.

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cumhurbaşkanlığı anketi: Erdoğan'a karşı en yüksek oyu Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu alıyor! Adil Öksüz’e yakın isim bakın devletin neresinden çıktı? AKP'li başkan İŞKUR alımlarında "kayırma" yaptıklarını itiraf etti: Sıra sonra garibana gelecekmiş! Erdoğan'ın '5'li gözdesi' yabancılara satışta tam gaz!