Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İtalya'da İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile bir araya geldi. Görüşmenin ardından Meloni, Erdoğan'a "İtalya'ya Türkiye kaynaklı göç hareketi sıfıra indi." diyerek teşekkür etti.
Meloni'nin sözleri üzerinden CHP Dış Politikalar Koordinatörü İlhan Uzgel, Erdoğan'a "Bir ülkenin itibarı ancak bu kadar ayağa düşürülebilirdi." ifadeleriyle tepki gösterdi.
Sosyla medya hesabından tepki gösteren Uzgel'in paylaşımında, şu ifadelere yer verildi:
"Bir ülkenin itibarı ancak bu kadar ayağa düşürülebilirdi. Biz bu sözün anlamını daha açık yazalım: "Bizi sığınmacı yükünden kurtarıp, ülkenizi sığınmacı deposu haline getirdiğiniz için çok teşekkürler Erdoğan." Türkiye böyle yönetilmeyi de, bu muameleyi de hak etmiyor."
Gurbetçi kadın ezber bozdu: 'Evet tuvalet temizledik ama yeri geldi bakanın bindiği arabayı altımıza çektik. Burada temizlik yapan 1 kilo et yiyemiyor'28 izlenme
Sosyal medyada çok tehlikeli mesaj: Saraçhane'de provokasyon mu hazırlanıyor?16 izlenme
İBB kar yağışı sonrası teyakkuza geçti!109 izlenme
İmralı'da görülen davanın sembol ismiydi: Şehit eşi Yıldız Namdar’dan Bahçeli'ye kurşun gibi sözler!27 izlenme
AKP’li başkana tepki: Şirketin kuyusuna çöküp seçim kazandı25 izlenme
Mehmet Uçum: "Demokratik dünyanın en rahat muhalefetlerinden biri Türkiye’de yapılıyor"6 izlenme
Trabzon'da vatandaşın isyanı: "Ekrem İmamoğlu'nun sünnetçisini arıyorlar bulursalar onu da iptal edecekler. Gidin FETÖ'nün diplomalarını iptal edin!"41 izlenme
Cumhuriyet Bayramı töreninde öğrencilere Erdoğan görselli pankart taşıttılar26 izlenme
Vatandaş hayat pahalılığına isyan etti: "Televizyon ışığıyla oturuyoruz"
Hükümet gaz müjdesi verirken 2023 Türkiye'sinin gerçeği bu fotoğrafta: "Lütfen gazı kesmeyin iftar, sahursuz kalırız"
Erdoğan’ın ‘Japonların atasözü’ diyerek kullandığı ifadeye “Böyle bir Japon atasözü yok” diyen Yoshi Enomoto’nun ikâmet uzatma başvurusu reddedildi!
Türk-İş Başkanı asgari ücret pazarlığını başlatacakları rakamı açıkladı