Home
20 Nisan 2024 ( 28 izlenme )
Reklamlar

Adana'da Seyhan ve Çukurova belediyelerine rüşvet operasyonu!

Adana'da Seyhan ve Çukurova Belediyeleri'ne sabah saatlerinde rüşvet operasyonu düzenlendi. Operasyon kapsamında 61 kişiye yönelik gözaltı kararı bulunurken, çok sayıda kişi gözaltına alındı. Operasyonun odak noktasında imar yolsuzluğu ve rüşvet soruşturması bulunuyor.

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü Mali Büro Amirliği ekipleri, Seyhan ve Çukurova Belediyeleri ile ilgili yürüttüğü imar yolsuzluğu ve rüşvet soruşturması kapsamında operasyon düzenledi. Operasyonun yapıldığı saatlerde şüphelilerin evlerine ve belediye hizmet binalarına baskınlar düzenlendi. Bu operasyon sonucunda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan kişiler, adli tıp biriminde sağlık kontrollerinden geçirildikten sonra emniyete götürüldü. Gözaltına alınanlar arasında Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı, imar müdürü, mimarlar, Çukurova Eski Belediye Başkan Yardımcısı ve imar müdürünün olduğu belirtiliyor. Ekipler, belediye binalarında arama çalışmalarına devam ediyor. Bu operasyonun ardında yatan nedenler ve soruşturmanın sonuçları hakkında daha fazla bilgi henüz mevcut değil.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Rektöre 33 aylığına lüks makam aracı! İmamoğlu’ndan ‘İstanbul Sözleşmesi’ tepkisi! "Saray'ın kaç uçağı var?" sorusuna cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan kaçamak yanıt Murat Bardakçı'dan skandal sözler! "Hamas'a terör örgütü demek, İstiklal Harbi'ne bile, Kuva-yi Milliye'ye bile terör örgütü demekle eş değerdir"