AB ülkelerine en çok iltica başvurusu yapan ülkelerin sıralamasında, Türkiye’nin yerinin yıllar içindeki değişimi

28 izlenme 18 Haziran 2024
Reklamlar

Suriye'de iç savaş, Afganistan'da Taliban var. Peki bizde ne var? Biz neden Avrupa'ya bu kadar çok iltica başvurusu yapıyoruz?

İslamcılar tarafından kocaman bir hapishaneye çevrilmiş bir ülke, özelleştirilerek çürütülen bir devlet, mafya ve özel sektör tarafından ele geçirilmiş kamusal alanlar, haklarını arayamadan ekonomik eşitsizlikler altında ezilen milyonlar… Savaş şartlarından farklı değil.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İzmir'de depremzede: "Aç kaldığımız için Kent Lokantası'na geliyoruz. 50 liraya yemek yiyoruz, karnımız doyuyor" Millet bahçelerinden geriye enkaz kaldı Gazprom Almanya 10 milyar euroluk devlet kredisi alabilir İBB tarihinde bir ilk: 4 çeşit yemek 29 TL!