A Jet'te sorunlar bitmiyor... Yine rötar, yine kavga

52 izlenme 22 Temmuz 2024
Reklamlar

A Jet'in Münih İstanbul seferinde rötar yaşandı. Yaşanan rötar uzayınca A Jet'in bir uçağında daha kriz çıktı. Yolculardan biri sinirlerine hakim olamayarak isyan etti.



Almanya Münih'ten İstanbul'a uçması beklenen A Jet uçağında son zamanlarda defalarca kez karşılaşıldığı gibi bir rötar yaşandı. Saatlerce uçak içinde kalkışı bekleyen yolcuların sinirleri gerildi. Bir yolcu ise sinirlerine daha fazla hakim olamayarak kabin memurlarıyla tartışmaya başladı. Annesini yeni kaybettiğini ifade eden yolcu kabin memurlarının olduğu kısma yürüyerek, "Saat kaç, beni bir yere alma arkadaş. 12.50’de uçacak uçak, rezillik. Benim anam ölmüş, ben cenazeye gidiyorum lan. Ben keyfimden bu uçağın içinde oturmuyorum. Manyak mısınız? Bana ne senin yakıtından. Rahatsız mısınız lan siz? Neyi sakin olacam? Benim anam öldü, anam. Ben cenazeye gidiyorum" dedi.

Bu esnada sakin olmasını isteyen erkek bir kabin memurunu ittirdiği de görülen yolcu sinirlerine hakim olmakta zorlanırken kabin memuru ise, "Benim babam öldü, ben böyle mi davranıyorum size?" dedi.

O anlar uçaktaki başka bir yolcu tarafından kayda alındı. Akıllara ise Odatv'nin çok defa gündeme getirdiği A Jet'in uzun rötarları ve uçak içerisinde yaşanan kavgalar geldi.

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bir Tosuncuk vakası daha! 250 milyon dolarla buhar oldular! Bakan Koca açıkladı: 5.670 yeni vaka tespit edilirken, 59 kişi hayatını kaybetti, 5.126 kişi sağlığına kavuştu! Tarım Bakanlığından Hande Fırat'a 3.5 milyon liralık hibe! CHP'li Bekir Başevirgen hesapladı: "Emekli menemenle oruç tutsa maaşın yarıya yakını gidiyor"