Instragram hesabından istifa ettiğini duyuran eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın bugün çekildiği iddia edilen bir fotoğrafı paylaşıldı.
Fotoğrafın bugün (7 Mayıs) Büyük Çamlıca Camisi’ndeki cuma namazı sırasında çekildiği belirtiliyor.

Albayrak, Instagram hesabından paylaştığı mesajında şu ifadeleri kullanmıştı:
”Yaklaşık beş yıldır sürdürdüğüm bakanlık görevime sağlık sorunlarım nedeniyle artık devam edememe kararı aldım. Bundan sonraki süreçte artık zamanınımı uzun yıllardır zorunluluktan ötürü ihmal ettiğim ve bana desteğini hiçbir zaman esirgemeyen annnme, babam, eşim ve çocuklarıma ayıracağım.
Çok büyük hedeflerle çıktığımız bu yolculukta gerçekleşecek olan bayrak değişimiyle yeni gelen arkadaşlarımız Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Büyük ve Güçlü Türkiye hedefine her zamankinden daha kararlı ve emin adımlarla devam edeceklerdir.
Enerjide olduğu gibi ekonomide de ektiğimiz tohumlar çok da uzak olmayan bir gelecekte koca koca çınarlara dönüşecek ve ülkemize tam bağımsızlık hedefine ulaştırdığına şahit olacağız inşallah. Bundan en ufak bir şüphem yoktur.
Bu 5 yıllık süre zarfında benimle bu zor ama kutsal yükü yüklenen tüm yakın mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çokça hakkım geçmiştir haklarını helal etsinler. At izinin iti izine karıştığı, hak ve batılı ayırt etmenin zorlaştığı böyle çetin bir zamanda bizlerin samimiyetine inanarak dua eden her bir vatandaşımızdan Rabbim razı olsun.
Türkiye tarihindeki belki de en kritik dönemlerden sayılacak olan bu 5 yıllık süre zarfında ülkeme ve ümmete hizmet etmeyi bana nasip eden Rabbime sonsuz hamdolsun.
Gaybı, kalpleri ve hakiki niyetleri bilen mutlak güç sahibi Cenabı Allah bizleri Sıratı Müstakim’den ayırmasın.
Sonumuzu hayreylesin”
https://tele1.com.tr/128milyarbulunamadiamadamatberatalbayrakortayacikti386711/
Jet Fadıl 40 yıllık ünlü profesörü ‘Peygamber torunuyum’ diye kandırmış!477 izlenme
‘Para yok’ diyen memur cüzdan yaktı!40 izlenme
Zamlar akaryakıt istasyonlarını krize sokuyor: "Hepimiz iflas edeceğiz"45 izlenme
Cumhuriyetin ve ilklerin tanığı Pembe Köşk165 izlenme
Yandaş Taha Hüseyin Karagöz’ün Özgür Özel’i ziyareti tepki topladı43 izlenme
Özel: "Gençlerimizi derhal serbest bırakın"27 izlenme
4 ay önce çektiği video ortaya çıktı! Beyoğlu'nda polisi bıçaklayan saldırgan daha önce de bir polisi 'teke tek' düelloya davet etmiş31 izlenme
Avrupa'da gündem İmamoğlu: TV'lerde ilk haber oldu, her kentte eylem var47 izlenme
Kaftancıoğlu'ndan Mahir Ünal'a: Yeşil top beyinde hipoksemiye yol açıyor anlaşılan
Ucuz et kuyruğunda bekleyen yurttaşlardan tepki: "Bizi yönetenler utansın. Hakkımızı helal etmiyoruz"
Tartıştığı şahsı silahla vuran AKP'li avukat, savcı oldu!
İşsizlik ve enflasyon Türkiye’yi ‘sefalet’e itti! Sefalet Endeksi'nde Güney Afrika'nın ardından ikinci olduk!