Öğrenci Andı’nı “çağdışı bulan” hükümet, “eğitimin dinselleştirilmesine” yönelik çalışmalarına devam ediyor.
15 Temmuz’dan sonra adı “Mevlidi Nebi” olarak değiştirilen “Kutlu Doğum Haftası” etkinlikleri kapsamında 600 öğrenci, Ahmet Hamdi Akseki Camii’ne getirildi.
15 Temmuz’a kadar FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in doğum gününe denk getirilerek yapılan, darbe girişiminin ardından Diyanet tarafından adı “Mevlidi Nebi” olarak değiştirilen, “Kutlu Doğum Haftası” etkinlikleri için hükümetin çalışmaları hız kesmiyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) ve Diyanet İşleri Başkanlığı hedef olarak yine öğrencileri seçti.
Ali Erbaş da konuştu
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın “daveti” sonucu; KYK Ankara İl Müdürlüğü’ne bağlı yurtlarda kalan 600 öğrenci, yurt müdürleri eşliğinde önceki akşam Ahmet Hamdi Akseki Camii’ne getirildi. Programda, Kur’an tilaveti ve ilahilerle birlikte namaz kılındı. Erbaş, “peygamber ve gençlik” hakkında konuştu. Programa Ankara İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, KYK Ankara İl Müdürü Ferhat Türkoğlu, yurt müdürleri, şube müdürleri katıldı.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/egitim/1149839/600_ogrenci_yurtlardan_camiye.html#
Esila Ayık tahliye edildi!15 izlenme
'Telefonu çıkar' deyince ağzına telefon sokulan koyu AKP'li bin pişman! "Dini alet edindi bizi kandırdı. Bize öyle bir kazık koydu ki çıkmaz bir kazık. Ellerim kırılsaydı da oy vermeseydim"33 izlenme
Çocukların suyu bile yandaş müteahhidi rahatsız etti8 izlenme
Faizde 6 hafta sonra bir ilk: Seçim öncesi dikkat çeken hareket25 izlenme
İmamoğlu’ndan Kurum’a sert sözler: "Tepetaklak gidiyorsun"26 izlenme
AKP’li Düziçi Belediye Başkanından tehdit ve hakaret ! ' #Hayır’cıyım demek şerefsizliktir !'430 izlenme
Bir sokak röportajında, "Çıkar telefonunu" diyen kadının suratına desteyle para fırlattılar!72 izlenme
Boğaziçi hapishanesi! Üniversiteden gelen son fotoğraf isyan ettirdi...20 izlenme
Binlerce bilet satılmıştı, vali festivali yasakladı
Karamollaoğlu 'Biz iktidara hazırız. Çalmayız, kimsenin de çalmasına müsaade etmeyiz!'
Ahmet Hakan'a Sezgin Baran Korkmaz resti! "En az iki tanığım var"
Buğday zammı sonrası, fırıncılar ekmeği 4 TL yapmak için Ankara'ya gidiyor!