Son dönemde artan kadın cinayetleri toplumun her kesiminin tepkisini çekti. Yurdun dört bir yanındaki öğrenciler gibi Ankara Üniversitesi öğrencileri de, kadın cinayetlerini protesto etmek amacıyla Cebesi Kampüsü'nde bir araya geldi.
Basın açıklaması yapan öğrenciler, "Kadın, yaşam, özgürlük", "Jin, jiyan, azadi" ve "Koruma, aklama, failleri yargıla" sloganları attı. Kadın cinayetlerine karşı mücadelelerini sürdüreceklerini ifade ederek açıklamayı sonlandıran kadın öğrencilere bir grup erkek saldırdı.
Saldırıyı engellemek isteyen güvenlik güçleri ile saldırgan grup arasında arbede yaşandı.
Tele1
Depremde ‘1’i Bebek 14 Hasta’ yoğun bakımda ölüme terk edildi!
AKP'li meclis üyesinden 8 milyon liraya satılık ada!
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş: “AKP döneminde sosyal yardımlar seçime harcanmış. 59 milyon liralık 64 bin alışveriş kartından 4.600 tane kalmış”
ABD iş dünyasından ‘Trump’ı hemen görevden alın’ çağrısı!
Ekonomist Murat Kubilay: "Modern anlamda sömürge ülkesi ve esir millet haline düşeceğiz"
İmamoğlu'ndan sert Akın Gürlek mesajı: "Hiçbir şey olamazsan bakan olursun!"
Ünlü ekonomist Merkez Bankası'nın flaş KKM kararını "Yarın sıkı durun" diye yorumlayarak,dolara dikkat çekti
Hakarete uğrayıp açığa alınan polisler için Soylu'ya mektup!
KPSS'de Türkiye 25'incisi olan genç mülakatlarda elendi!
AKP’li Mahir Ünal saçmalamaya devam ediyor! 'Bir dönem bu ülkede bardak yoktu!'