Ankara Üniversitesi'nde kadın cinayetlerini protesto eden öğrencilere saldırı!

27 izlenme 14 Ekim 2024
Reklamlar

Ankara Üniversitesi'nde kadın cinayetlerini protesto etmek isteyen öğrencilere bir grup saldırmaya çalıştı.



Son dönemde artan kadın cinayetleri toplumun her kesiminin tepkisini çekti. Yurdun dört bir yanındaki öğrenciler gibi Ankara Üniversitesi öğrencileri de, kadın cinayetlerini protesto etmek amacıyla Cebesi Kampüsü'nde bir araya geldi.

Basın açıklaması yapan öğrenciler, "Kadın, yaşam, özgürlük", "Jin, jiyan, azadi" ve "Koruma, aklama, failleri yargıla" sloganları attı. Kadın cinayetlerine karşı mücadelelerini sürdüreceklerini ifade ederek açıklamayı sonlandıran kadın öğrencilere bir grup erkek saldırdı.

Saldırıyı engellemek isteyen güvenlik güçleri ile saldırgan grup arasında arbede yaşandı.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İcra ve iflas dosyası sayısı 2024'te 39 milyona dayandı FETÖ'den ihraç edilen profesörün akılalmaz 'çocuk istismarı' oyunu: İlaçlarla hipnoz ettiği çocukları ailelerinin cinsel istismarına uğradığını inandırdı Kızılcık Şerbeti'nde 'ekonomi' göndermesi: 'O kadar oldu mu ya. Eskiden 'depoyu fulle' derdik fullerdi. 100 liralık olsun o zaman' Akşener oğlu için sessizliğini bozdu! Villa ve yalı iddiası ortalığı karıştırdı