6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin 6. ayında, felaketten etkilenen Hatay'ın son durumu havadan görüntülendi

48 izlenme 30 Ağustos 2023
Reklamlar

6 Şubat 2023'te meydana gelen Maraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin 6. ayında, felaketten etkilenen Hatay şehir merkezinin son durumu havadan görüntülendi.



6 Şubat’ta gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremler 11 ilde yıkıcı bir etkiye sebep olmuştu. Depremden en çok etkilenen ilerden birisi de Hatay’dı. Enkaza dönen kentin son hali drone ile görüntülendi.

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Buca’da Atatürk afişlerine çirkin saldırı! Buca Belediyesi harekete geçti Milletvekillerine ne kadar maaş ödüyoruz? Abdurrahman Tutdere: "Herkes rahat olsun, başınızı eğecek hiçbir şey yapmadık" Sinan Ateş’in cinayet öncesi attığı mesajlar ortaya çıktı