Afyonkarahisar merkezindeki Atatürk İlkokulu'nda yaşanana olay, geçtiğimiz hafta sonu kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda ilkokul 4/İ sınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan gösteride esnasında yaşandı.
İddiaya göre, sınıf öğretmeni Ş.Ş., öncülüğünde 24 kişilik sınıf tarafından gösteri hazırlandı. Çocuklar üzerinde Atatürk fotoğrafı ve Türk bayraklarının oldukları tişörtler ile sahneye çıktı.
Gösterinin başlayacağı anda ise sınıf öğretmeni büyük bir skandala imza atarak dikkat eksikliği (disleksi) olduğu ve hareketleri yapamadığını öne sürdüğü M.E.T.’yi gruptan ayırıp merdiven girişindeki kısma götürdü. Daha sonra çalan müzik eşliğinde sınıf gösterisini sundu. Sınıftan ayrılan M.E.T., ise ellerini önüne bağlayıp arkadaşlarını seyretti.
ANNEYE "SİZİN ÇOCUĞUNUZ DİSLEKSİ" YANITI
Çocuğun annesi A.T., durumu fark edince gösteri sırasında koşarak öğretmenin yanına gittiğini ve durumun neden böyle olduğunu sorduğunda ise “Sizin çocuğunuz disleksi” yanıtını aldığını söyledi.
OLAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI
Konuyla ilgili bilgisine başvurulan İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi ise olayın kendilerine intikal ettiğini, okul müdürü ile görüştüklerini ve olay ile ilgili inceleme başlattıklarını ifade etti.
Anne A.T., konuyla ilgili okul yönetimi ve Milli Eğitim Müdürlüğüne de şikayetçi olacağını ifade etti.
Odatv.com
Türker Ertürk'ün mükemmel anlatımıyla Atatürk ne demek ?
Diploma şokunu atlatamadan bir de bu çıktı: Sahte lise birincisi!
Cumhurbaşkanı Danışmanı Ayhan Ogan’dan Bülent Arınç’ın İmamoğlu sözlerine büyük tepki: “Sesini kesse iyi olur”
İYİ Partili Türkkan: Uzaya sert iniş yapacaklarmış, siz ilk sandıkta kayaya çarpacaksınız
Teğmen Akarsu'dan Bakanlığa 'Nazım Hikmet' şiiriyle yanıt
Ekrem İmamoğlu, sürekli sözünü kesen Ülke Tv'nin yandaşını canlı yayında perişan etti !
MEB'in planlama hatasının vatandaşa faturası dudak uçuklattı!
İstanbul susuz ve nefessiz kalacak! Son ormanlarına hançer üstüne hançer
Deprem sonrası talep yüzde 90 arttı; betonun içinden gazete kupürü, tahta, köpük çıkıyor
Türkiye’de fahiş kârla 4 milyon kg et satan Mücahid’in paravan evi