Süleymanpaşa Belediyesi tarafından 23 Nisan Kutlamaları çerçevesinde sahil dolgu alanda düzenlenen program ile ilgili sahilde dizilen 1920 öğrenci senkronize bir şekilde kasap havası oynadı. Öğrencilerin oynadığı ‘Kasap' havası drone ile görüntülendi.

Gösteri sonunda çocuklar duygularını ifade ederek, “Gerçekten çok mutluyuz, burada bize bir şans verildi. Tekirdağ'daki bazı okullar arasından bizim okulumuzun seçilmesi gerçekten çok güzel bir duygu. Bende burada gösteri yaptığım için çok mutluyum. Provalarımız vardı onları yaptık. Bazı çocuklar yorulmuş öyle söylüyorlar ama ben yorulmadım. Bütün çocukların 23 Nisan'ını kutluyorum” dediler.

Etkinlik sonunda çocukları tebrik eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Gerçekten bu toprağın çocukları olduğunuzu kanıtladınız, iyi ki varsınız. Sizi seviyorum” dedi. Etkinlik sonunda çocuklara madalya takdim edildi.
İHA
Türkiye’nin ilk balerininin heykeline tecavüz girişimi!
Mülteci göndermesi yaparak 'Ben şimdi hangi ülkeyi anlattım?' diye sordu, Gaznelilerin yıkılışını anlattı sosyal medyada gündem oldu!
Kırklareli Müftüsü: Atatürk dinsiz ise biz neyiz?
Cumhurbaşkanlığı’nın 6 aylık harcaması 6.1 milyar lira
TRT'nin ilk skandalı değilmiş ! Şemseddin Özaykan denen yobaz 'Namaz kılmayan idam edilsin !'
'Kimleeer kimlerle beraber'
Minarelerde İbrahim Tatlıses şarkıları çalındı, ortalık karıştı !
Alkol kontrolüne takılınca 'Amcam MHP ilçe başkanı' dedi, Jandarmaya hakaret yağdırdı !
Tarım emekçisinin sözleri sosyal medyaya damga vurdu! 'Siyasetçiler halka güzel bir hayat kurmalıdır'