Türkiye'de yurttaşlar Kadıköy'deki bit pazarından katledilen 15 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi için adalet çağrısında bulunurken bir haber de Eskişehir'den geldi.
12Punto'dan Rojda Altındaş'ın haberine göre, Eskişehir'de 14 yaşındaki milli sporcu M.K. 8 maganda tarafından dövüldü. Saldırganlar M.K.'ya önce yumruk ve sopayla saldırdı. Yere düşen M.K. kafasını korumaya çalışsa da magandalar bu kez tekme ise saldırmaya başladı.
'Öldür bunu öldür' diye bağıran saldırganlar olay sonrası gözaltına alınırken M.K. ise aldığı darbeler sonrası beyin travması geçirdi. Gözaltındaki saldırganlar ise adli kontrolle serbest bırakıldı.
Tele1
Kentteki vaka artışlarının ardından harekete geçildi! Valilikten flaş karar
Karanlık tablo: Geçen yıl 720 bin kız çocuğu ilkokul 4'ten sonra okulu bıraktı
'Şeyh'in artıkları için birbirleriyle yarıştılar!
Kamer Genç zamanında uyarmıştı 'Fethullah Türkiye için büyük bir tehlike haline gelmiştir'
Meral Akşener'i tehdit edenler yakalandı!
Binali Yıldırım kazanırsa belediye başkanı olmayacak!
Sedat Peker'in gazeteci Kutlu Adalı cinayetinde hedef gösterdiği isim konuştu! Galip Mendi: İllegal bir şey olsa plakasını sökerdim
Gazeteci İbrahim Kahveci köprülere gelecek zammı açıkladı: "15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün geçiş ücreti 47 TL olacak"
Suriyeli insan kaçakçısı "Altın gibi yol güzergâhı" dedi 100'den fazla kaçak göçmeni Türkiye'ye getirirken böyle paylaştı
ABD’li ekonomistten Türkiye’ye korkutan kriz uyarısı: 'Ufukta IMF göründü'