Sokak röportajı yapıldığı sırada Türkiye ekonomisi ile Avrupa’nın ekonomisini karşılaştırarak anlatan bir genç sosyal medyada gündem oldu. Sade Vatandaş adlı Youtube kanalına konuşan genç şu ifadeleri kulandı:
“Bak tek bir şey anlatacağım. Şu 5 Euro. Avrupa’da çoğu ülkenin kullandığı para biriminden. Adam bunu kazanmak için belki yarım saat bile çalışmıyor. Şu 100 TL. Burada bizim milletimiz bunu kazanmak için günde 8 saat çalışıyor. 5 Euro 100 TL’ye eşit. Yarım saatlik emekle 8 saatlik emek eşit. Anladın mı dayıcım, ben sana bunu anlatmaya çalışıyorum. Sen kendini Afrika ile kıyaslama. Sen kendini Euro ile kıyaslayacaksın çünkü biz gelişmekte olan bir ülkeyiz. Aç ülke değiliz. ”
Kadının sözleri sokak röportajına damga vurdu: "Asıl din iman budur; hak yememektir"
Şırnak'ta PKK'lılar el yapımı patlayıcıyla saldırdı! Şehit ve yaralılar var...
Sedat Peker ifşa etmişti, kocası yolsuzlukları kabul etmişti: AKP Grup Toplantısı'nda Zehra Taşkesenlioğlu için 'Erzurum seninle gurur duyuyor' sloganı atıldı!
Kapalıçarşı'da borç intiharı!
Eylem Tok ve oğlu, New York'ta görüntülendi
İzmir Marşı'nı yasaklayan müdür konuştu!
Çiftçinin traktörüne haciz! 12 bin TL'lik borç için önce hapse girdi, şimdi de icralık durumda
Sağlıkta 1 Ocak şoku: Borcu olan hastanelere gidemeyecek
CHP'nin orman yangınlarının önlenmesi önergesine AKP ve MHP'den ret!
CHP’li Cemal Enginyurt'tan iktidara zehir zemberek sözler