İstanbul’un Çatalca ilçesinde bulunan, Polonez fabrikası önünde işçiler 100’den fazla işçinin işten çıkarılmasını protesto etmek amacıyla bir araya geldi.
354 işçinin çalıştığı işlenmiş gıda üretimi yapan fabrikada ağır çalışma koşulları ve düşük ücretlere karşı Tekgıda-İş’te örgütlenen işçilerden 13’ü işten çıkarılmıştı. Ardından 100’den fazla işçi de sabah çalışmak için geldiği fabrikada işten çıkarıldıklarını öğrenmişti.
İşten çıkarılan işçiler fabrika önünde basın açıklaması yaparak duruma tepki gösterdi. İşçilerin protestosuna polis biber gazıyla müdahalede bulundu.
Polisin müdahalesi esnasında yaralanan işçilerin olduğu öğrenildi.
Kaynak: TELE1
Kayyumdan TÜGVA’ya kıyak!
CHP'nin Beyoğlu mitinginde ışıklı gösteri! "Yiğidim aslanım burada yatıyor"
Edirne'de 3 ilçede ekmeğe zam
Genç kadın isyan etti: "İstiklâl Marşı okuyoruz da kimin vatanında yaşıyoruz biz? İstanbul Araplara satılmış. Hangi vatan bizim be!"
“Sabah uyandığımda AKP’ye üye olduğumu öğrendim!"
Ormanı yakan yabancı uyruklu kişi sınır dışı edildi!
Fransız işgalini savunan Halil Konakçı İngiliz ve Rus işbirlikçisi Şeyh Said’e sahip çıktı
Murat Muratoğlu, iktidarın dolar planını ifşa etti!
Sakarya'daki patlamada ölen işçinin kimliği belli oldu
Gazzeliler soruyor: “Gökten ölüm yağıyor, nereye saklanacağız?”