Olay, Çarşamba günü İstanbul Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi Arif Şentürk Sokağı'nda meydana geldi. İddiaya göre, 4 katlı bina için kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım kararı çıktı. Çalışmaların başladığı binanın yıkımı tamamlanınca, bitişikteki apartmanın da duvarının olmadığı ortaya çıktı.

Duvarsız kalan binadaki dairelerde bazı eşyalar ise yıkıntıların arasında kaldı. Yıkım sırasında yaralanan kimsenin olmadığı belirlendi. Dairelerinde hasar oluşan apartman sakinleri zararlarının karşılanmasını bekliyor.

Duvarsız kalan evinde tek başına otururken görüntülenen Behiye İçkili, "2 gün önce yaşandı bu olay. Oğlum yanımda duramıyor, çünkü az kalsın bugün oğlumu dövüyorlardı. Müteahhit bir sürü kişi toplayıp gelmiş. Ben de sinirden oturdum çalışmaları izledim. Hiçbir şey söylemiyorlar, biraz sesimizi çıkardık mı hemen suçlu oluyoruz. Kimse suçlu değil, Yıktınız burayı yapacaksınız. 'Yapmıyoruz' dediler. 2 koltuğum ve bir adet çift kişilik yatağım yıkıntıların arasında kaldı. Onları bile karşılamıyorlar. Yetkililere sesleniyorum, duvarımın yapılmasını istiyorum. Yapmaları lazım çünkü oğlumun durumu yok, eşimin maaşıyla geçiniyoruz" dedi.
NEFES
Fatmanur Altun'un aleyhine karar veren hakim için harekete geçildi!
Bursa depreminde kendini sokağa atan kadın korkudan fenalaştı
Asırlık zeytin ağaçlarına kıyan şirket geri adım attı!
New York Times’tan çok kritik Erdoğan analizi! "Kaybetmekten korkuyor..."
Seçil Erzan yarın hakim karşısına çıkıyor: Mahkemeden 'Arda, Emre, Selçuk, Muslera' kararı
İBB davasında 53. gün! İmamoğlu söz aldı: Bana manşet atanların kendi binası kaçak
Herkes bu hocanın sözlerini konuşuyor: "Seçimi kaybedersek Gazze düşer diyenler neredesiniz?"
İran Kudüs bölgesini vurdu: 10 kişi öldü
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden görkemli 100. yıl etkinliği! İşte gün gün program takvimi
Eski CHP’li başkandan yeni CHP’li kadın belediye başkanına saldırı!