CHP’li belediyelere yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, dün çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklandı. Karar, tepkiyle karşılanırken Karalar'ın duruşma salonundaki son sözü, “Türk yargısı bu kararınızı kabul etmeyecektir” oldu.

Karalar, sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “Nuray’ımın, yol arkadaşımın bana güç veren bu satırlarını sizlerle de paylaşmak istiyorum” ifadelerini kullanarak eşinin kendisine yazdığı satırları paylaştı. Karalar’ın eşi Nuray Karalar, mektubuna "Canım kocam, sırtımızı yasladığımız koca çınar.” ifadeleriyle başlarken "Hayatın çalışmakla, zorluklarla geçti. Mücadeleci ruhun hiçbir zaman bitmedi. Çocuklarının boğazından tek bir haram lokma geçirmedin. Kimin başı dertteyse yanı başında oldun. Adana sevdan her şeyden büyüktü. Gün geldi ailen seni günlerce göremedi. Ama her zaman gurur kaynağımızdın.” ifadelerini kullandı.

Nuray Karalar, ifadelerinin devamında “Ömrüm her akşam geleceğin saati beklemekle geçti. Sen bir an evvel gel biz seni çocuklarımızla beklemeye razıyız. Yeter ki sen iyi ol. Bu ülkenin, Adana'mızın ve bizim sana ihtiyacımız var.” sözlerini sarf etti.

Narin Güran'ın otopsi işlemleri tamamlandı148 izlenme
Yüksek faizin faturası ağır oldu: Zarar eden firma sayısı rekor kırdı8 izlenme
Suriye’de Kızılay ekibine saldırı: 1 şehit, 1 yaralı63 izlenme
Faize bir yılda 2 trilyon lira gitti9 izlenme
Enerji Bakanı Bayraktar’a ‘yaz saati’ tepkisi: "Damat gitti mirası kaldı"21 izlenme
Yeşil Eriğin Bu Faydasını Bilseydiniz Sürekli Yerdiniz22 izlenme
Ekonomimiz giderek belirsiz bir hal alıyor! İsviçre Bankası, Türk Lirası tahmini yapmayı bıraktı!33 izlenme
32.133 kişinin yaşadığı ilçeye Ahmet Ercan'dan uyarı: "Bir an önce taşının"21 izlenme
Her ‘ekonomistim’ dediğinde yoksullaştık
Erdoğan’la görüşen Türk-İş Başkanı Ergün Atalay asgari ücret için tarih verdi!
Erdoğan'ın hemşehrisinden sert sözler: "CHP'de kim adayını koysa onu destekleyeceğim. Rizeliyim"
Bir borç intiharı daha! "Arabamı satıp, borçlarımı ödeyin"