AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zeybekci, Denizli’de Çardak Belediyesi Cihat Kora Konferans Salonu’nda düzenlenen AK Parti Çardak 8. Olağan İlçe Kongresi’nde konuştu. Konuşmasında, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’in tutuklanarak görevden alınmasıyla ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu.
Zeybekci, konuşmasında Özer’in görevden alınması sürecine tepki gösterenlere yönelik şu ifadeleri kullandı: “Niye ciyak ciyak bağırıyorsunuz? Sabredin, tüm gerçekler ortaya çıksın. Hukukun temel ilkesi gereği, mahkemeye yansımış bir meselede konuşmamak lazım. Bırakın cumhuriyetin savcıları ve hâkimleri her şeyi ortaya çıkarsın. Niye toz duman yaratıp üstünü kapatmaya çalışıyorsunuz? Hukuka güven, adalete güven herkes için önemli. Varsa bir suç, cezasını çekecek. Göreceksiniz, oradan neler çıkacak?”
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin açıklamalarına da değinen Zeybekci, Bahçeli’nin elini uzatarak yaptığı çağrıyı anlamlı bulduğunu belirtti. “Bu, devletimizin o muhteşem gücü ve iradesiyle açılmış son kapıdır. TBMM’nin iradesine uygun olarak, bu kapıdan gelecekler varsa, eyvallah. Bu adımı akıllıca bir fırsat olarak görüyoruz,” dedi.
Sözcü
Sarıalioğlu: Eczanelerde bu tempoda maske dağıtmamız mümkün değil72 izlenme
Avrupa’nın çöplüğü olduk: Atık ihracatında Türkiye yine ‘lider’29 izlenme
Seçil Erzan mahkemesinde herkesin maskesi düştü: 'Bagajı açınca dolarları kapıştılar'32 izlenme
Tokat'ta 16 yaşındaki kızına 8 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen kişi tutuklandı30 izlenme
9 yaşındaki kızına cinsel istismar sanığı babadan akıllara durgunluk veren savunma: "Mahsulüm tarlada kaldı beraatimi istiyorum"45 izlenme
Nokta koyuldu! 16 ilde yurtlarda karantina… Dönüşler sürüyor267 izlenme
Muğla’da yanan ormanlara enerji santrali yapılacak! Etrafında tabiat parkları var18 izlenme
Hizmeti yandaş, parayı vatandaş verdi, bilin bakalım fatura kime çıktı?171 izlenme