Sokak röportajında konuşan bir kadın, seçimlerin ardından gelen zamları yorumladı. Kanal Dünya isimli Youtube kanalına konuşan kadın, çocukların ihtiyaçlarını alamadıklarını şöyle ifade etti:
"O belliydi kuzum. Olacağı belliydi. Baştan söylemiştik. Hele dur daha, kışa doğru... Ama bu insanlar hak ediyor, hak ediyoruz. Değişsin, başkası gelsin. Bir de onu deneyelim. O kötüyse onu da değiştiririz babamızın uşağı değil... Tır dolusu dışarıdan ülkemize geliyorlar. Ülkemizde insanlar geçinemiyor. Helal etmiyoruz. Bir kilo kıyma bu fiyat, süt bu fiyat. Bu insanlar neyle beslenecek? Adalet yok mu? Mutfak dolabımızı açacağız, çocuğumuza ne vereceğiz? Elimizi ovalıyoruz. Sabi çocuk süt diye sızlıyor, yumurta diye sızlıyor. Et alamıyoruz. Etin, köftenin kokusunu oradan buradan alıyor. Mangal yakıldı mıydı birisi, çocukları alıp içeri kaçırıyor. Günah değil mi? Duysunlar bunu, insanların sözünü duysunlar."
Odatv.com
Kredi kartı kullananlar dikkat! Nakit avansta taksit sınırı düşürüldü
18 yaşında tutuklanan oğluna böyle seslendi: “Dik dur oğlum, arkandayız. Sen kimsenin malına, mülküne el koymadın. Kara para aklamadın. Hırsızlık yapmadın. Hakkını aradın annem”
‘Tweet atarak doları yükselttiği’ gerekçesiyle Levent Üzümcü ifadeye çağırıldı!
Cemal Enginyurt: "Valiler, bakanlar, emniyet müdürleri eylemlerde yapılan gözaltı ve tutuklamaları önceden Erdoğan'a söylüyor"
AKP seçim bürosunda yumruklar konuştu, sandalyeler havada uçtu
Günde 31 işyeri kapanıyor!
Barış Atay'a saldıran kişilerin kaçış anlarına ait görüntüler ortaya çıktı!
Muhittin Böcek’in gelini ve iki iş insanı tahliye oldu
Bunu söyleyen Kültür Bakanı! "Türkiye Ortadoğu ülkesi gibi algılanıyor; aslında Batı ülkesi de değiliz"
Üreticiden “Çalışa çalışa battık” isyanı: "Bundan sonra eken namerttir. Bizleri burada batırdılar. Batırdınız! Bundan sonra beton yiyin!"
Erdoğan’ın atama kararına sert tepki: Yazıklar olsun!
Metin Akpınar'dan Merve Dizdar'a destek: "10 senedir Türkiye'de 4 bin kadın öldürüldü. Merve mi haksız?"
Ekonomist Mahfi Eğilmez'den Erdoğan'ın 'rezerv' açıklamasına jet yanıt! "Eksi 56 milyar dolar"
Orkun Özeller'in kitabını basan yayınevinin standına saldırıp açık açık tehdit ettiler! "O buraya gelirse olacakları görürsün"