Zabıta, yumurta satan kadının yumurtalarını yere attı, çevredekiler tepki gösterdi! 'Bu insanlar aç olmasa bu soğukta bekler mi?'

63 izlenme 04 Aralık 2020
Reklamlar

Esenyurt’ta zabıta ekipleri, yumurta satan kadının yumurtalarını yere atıp kırınca çevredekiler tepki gösterdi. Vatandaş, “İki tane yumurta satan insanı darp etmek yazık günah değil mi? Bu insanlar aç olmasa bu soğukta burada bekler mi?” diye sordu. Zabıtanın İBB veya Esenyurt Belediyelerinden hangisi olduğu bilinmiyor ama olayı çeşitli yerlerden gören vatandaşlar bir açıklama bekliyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kıskanılan Türkiye bu mu? Nüfusun tam 3'te 1'i... Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye davet: Biletleri ben alıyorum, hadi gidelim Paris'te hayvan kostümlü defile tepki topladı. Çocuk parkı gitti şezlonglar geldi!