Sakarya'nın Karasu ilçesi Karamüezzinler Mahallesi'nde Orhan Kılıç'a ait inşaatı tamamlanmayan yapı, belediye ekipleri tarafından yıkıldı. İnşaat sahibi Orhan Kılıç ve AKP Karamüezzinler Mahallesi Temsilcisi Mahmut Sarı, yıkıma itiraz etti.
Kayda alınan görüntüler ise epey tepki çekti. 8 Ocak'ta yaşanan olay, sosyal medyada gündem oldu, kullanıcılar tepki gösterdi.
Kaçak yapısı yıkılan vatandaş, “İki milletvekilini aradığım halde sözüm geçmedi. Ev kaçak olabilir, yıkım emri olabilir fakat bir AK Partili olarak sözümüz geçmedi ya, ona utanıyorum. Cumhurbaşkanım, haberin olsun. Bu insanlar partiye zarar veriyor.” ifadelerini kullanarak isyan etti.
O sözler de pek çok insanın isyan etmesine sebep oldu.
Kullanıcılar yorumlarda tepki gösterdi. gelen tepkilerden bazıları şöyle oldu:
"Ak partililer niye kendilerini memlekettin sahibiymiş gibi zannediyorlar bunun bir sebebi olmalı"
"Yüzsüzlüğün bu kadarına da PES"
Sözcü
Ekonomiyi savunmak isterken çığır açtı! "Hollanda'da evinde buzdolabı olmayanlar var"
'Erdoğan ailesinin kaçış planı'nı anlatan Kılıçdaroğlu'na tazminat cezası
AKP'li isim İBB'yi eleştirmek isterken Erdoğan'a laf söyledi!
Ekonominin ağır topu açtı ağzını yumdu gözünü: İmamoğlu operasyonunun Türkiye faturasını açıkladı
Vatandaş da heybesini çıkardı: "Bunda turp yok, adaleti dolduracağız"
ABD yargısında Halkbank gerilimi
İflasta büyük artış! 3. Dalgada kayıp 58 milyar TL’yi buldu!
Şimşek’i yalanlayan tablo! Asgari ücrete 5 depo benzin
Samsun'da Hollanda'yı protesto etmek isteyen 10 kişilik bir grup Hollanda bayrağı yerine yanlışlıkla Fransa bayrağını yaktı !
Meral Akşener'den 'çoklu maaş' tepkisi: "Haram olsun, zıkkım olsun! Bunun hesabını hep birlikte soracağız"