Uzmanların uzun zamandır “başka şansımız yok” dediği tam kapanma kararı Kabine Toplantısı’nın ardından AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. 29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19.00’dan başlayıp, 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05.00’e kadar sürecek tam kapanma esnasında devletin herhangi bir destek vermeyecek olması ise tepkiyle karşılandı.
TELE1 Muhabiri Engin Açar sokağa çıktı ve yurttaşlara ve esnaflara tam kapanma hakkındaki düşüncelerini sordu. Mikrofon uzatılanların çoğu kararın geç alınmasına ve herhangi bir yardım paketi açıklanmamasına tepki gösterdi.
Mikrofon uzatılan yurttaşlardan biri,” Diğer ülkeler biner euroluk maaşlar veya daha büyük yardımlar açıklarken, bizim patates soğan dağıtmamız gülünecek bir durum” dedi.
Suriyeliler bu sefer de Konya’da sokak ortasında kavga edip birbirlerinin evini taşladı!
MSB'ye tek soruluk S-400 önergesi "S-400 neden alındı?"
Depremin maliyeti 200 milyar lira
Mediar Araştırma'dan son anket: AKP çoğunluğu kaybediyor!
Tahliye kararı kiracıyı çılgına çevirdi: Bebeği, eşi ve kendisi ile birlikte evi yakmakla tehdit etti
Korkmaz Karaca, Erdoğan'ın danışmanı olduğunu inkâr etti! "Haram yemedim"
Rusya, hava saldırısıyla Ukrayna'nın Mariupol şehrindeki çocuk hastanesini vurdu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘battı’ dediği İskandinav ülkelerinde ekonomi ve emeklilik koşulları nasıl?
CHP’li belediyelerin ekmek dağıtımına yasak!
Soğuk havaya rağmen Bozüyük’te ucuz ekmek kuyruğu!