Köprülü şehrindeki, İzmir Karşıyaka Belediyesinin yardımlarıyla yapılan Karşıyaka Dostluk Parkına, İstanbul Adalar Belediyesinin hibe ettiği Atatürk’ün heykeli konuldu.
Köprülü Belediyesi'nin sanat galerisinde düzenlediği törene, Beldiye Başkanı Ace Kocevski, Türk Demokratik Partisi (TDP) Genel Başkanı Beycan İlyas, Türkiye'nin Üsküp Büyükelçiliği Kültür ve Tanıtım Müşaviri Çiğdem Güllü, Köprülü Belediye Meclis üyesi Besim Ahmedov ve çok sayıda konuk katıldı.
Türkçe Eğitim Bayramı dolayısıyla yapılan törende söz alan Belediye Başkanı Kocevski, Türk kültürünün yaşatılmasına yönelik çalışmaların bundan sonra da devam edeceğini, Atatürk heykeliyle genç nesillerin dünya tarihinde iz bırakmış bir liderin yaptıklarını daha yakından görme imkanı tanındığını belirtti.
İşte o heykel:



https://odatv.com/yurtdisindabirataturkanitidaha30121832.html
İlahiyatçı Cemil Kılıç 'Ümmetçilik emperyalist bir projedir, yerli ve milli değildir!'81 izlenme
AKP yöneticisi Ethem Sancak'a milyonlarca lira devlet desteği!187 izlenme
Stres Egzaması Nedir? Belirtileri Nelerdir? Doğal Tedavisi Var mı?30 izlenme
İBB'den "Lüks araçlar saklandı" iddialarına sert yanıt!18 izlenme
Bursa Eczacılar Odası Başkanı: Yaklaşık 800 bin doz aşı firmanın deposunda dağıtılmayı bekliyor46 izlenme
İBB'den '2 milyon 92 bin lira' bursa almışlardı, hem Ravza Kavakçı Kan'a hem de Rabia İlhan Kalender'e kötü haber!64 izlenme
AKP’nin ‘kısıtlı seçmen’ iddiası da elinde kaldı! İşte son durum150 izlenme
Burası İstanbul'un yeni havalimanı ! Ama manzara yine aynı !1188 izlenme
AKP'de ortalık karıştı: Erdoğan'a 'Yeni partiye geçeriz' mesajı!
'Deprem paraları nerede ?' diye soranlara, cevabı AKP'li Mehmet Şimşek veriyor !
Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan skandal 'güvenli turizm' reklamı! Turistlerin göreceği Türkler 'Ben aşılandım' maskesi takacak!
Muhalefet, MTV vergisi oylamasında sınıfta kaldı: Çok sayıda milletvekili katılmadı