Yolda kalan vatandaştan canlı yayın yapan A Haber muhabirine beklemediği tepki! 'A Haber mi? Sen yalansın abi'

62 izlenme 25 Ocak 2022
Reklamlar

İstanbul’da etkili olan kar yağışında mahsur kalan yurttaşları görüntüleyen A Haber muhabiri tepkiyle karşılaştı. Aracının içinde mahsur kalan bir yurttaş muhabire “Sen yalansın abi” dedi.


A Haber muhabiri, İstanbul’da etkili olan kar yağışında otoyolların durumunu gözlemlemek için haber yaptığı esnada tepkiyle karşılaştı. Muhabir, aracın içindeki bir yurttaşa “Nereden abicim?” diye sorunca yurttaş, “A Haber mi? Sen yalansın abi” diyerek yanıt verdi.

Bu yanıtın ardından kamera yön değiştirirken muhabir de konuyu değiştirdi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan'ın Başdanışmanı, Celal Şengör'e hakaretler savurdu O markadan tepki çeken karar: Boykot çağrısı yaptı işten çıkarıldı! Dilan Polat ve Engin Polat’ın tüm mal varlıklarına el konuldu Fatih Altaylı'dan canlı yayında çok sert 'Lozan' tepkisi 'Sıkıyorsa siz de yapın elinizi öpeyim!'