Home
04 Temmuz 2020 ( 82 izlenme )
Reklamlar

Yılmaz Özdil’e bir garip suç duyurusu!


TBMM Başkanlığı, Türkiye'nin en çok okunan köşe yazarı cesur kalem Yılmaz Özdil hakkında "TBMM'yi alenen aşağılama", "hakaret" ile "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" iddiasıyla soruşturma başlatılması talebiyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.




TBMM Hukuk Hizmetleri Başkanı Avukat Celalettin Gürses tarafından verilen suç duyurusu dilekçesinde, Özdil’in bugünkü “Baroların ne işi var Tbmm’de…” başlıklı köşe yazısında, TBMM’yi ve milletvekillerini doğrudan hedef alan, hakaret içerikli, TBMM’yi ve milletvekillerini küçük düşürme amaçlı ifadeler kullandığı iddia edildi.

İŞTE ÖZDİL’İN SORUŞTURMA BAŞLATILMASI TALEP EDİLEN BUGÜNKÜ YAZISI…


https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/yilmazozdilebirgaripsucduyurusu5911506/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İBB'nin konuşan duvarlar projesinden 72 Milyon TL'lik tasarruf sağlandı! Rekabet Kurulu'ndan Google'a 196 milyon lira ceza! Ersan Şen, AKP'nin ekonomi politikalarındaki yanlışlarını anlattı, Cem Küçük tırnaklarını yedi! Emekliye çalışana menfaat şoku