Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Dünya Tütünsüz Günü Gençlik Buluşması'nda stajyer bir doktorun sigaralardaki vergilerin artırılmasının, bırakma yolunda etkili olduğunu söylemesi üzerine, hem içkide hem sigarada vergilerin devamlı artıldığını söylerken, "Bundan çok rahatsızlar. Aç sefil geziyor, rakıyı, birayı almaktan geri durmuyor" dedi.
“MAKBUL OLMAK İÇİN KOKAİN Mİ ÇEKELİM?”
Erdoğan’ın söz konusu açıklamaları kamuoyunda tepkilere neden oldu. Gazeteci Yılmaz Özdil de Erdoğan’a tepki gösteren isimlerden oldu.
Özdil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Aç sefil geziyorlar ama rakıyı, birayı almaktan geri durmuyorlar” dedi… Makbul olmak için kokain mi çekelim?” diye sordu.
Yeniçağ
Rusya, 57 tona yakın şeftaliyle nektarini Türkiye'ye geri gönderdi!601 izlenme
Libya şehidi MİT mensubunun cenaze görüntüleri ortaya çıktı!4640 izlenme
İsrail Filistin’in en büyük ekmek fırınını vurdu! 100 bin kişiye ekmek sağlıyordu46 izlenme
Milyonlarca memur ve emekliye kötü haber! Maaş oyunlu zam sağanağı110 izlenme
CHP Lideri Özel Şişli'den seslendi: "Biz o iddianameyi yargılanmak için değil, bu iftiracıları yargılamak için bekliyoruz"11 izlenme
İstanbul’da çocuğu taciz ettiği iddia edilen şüpheliye meydan dayağı38 izlenme
Belediyelerden borç tahsilatına başlayan SGK arsalarını satışa çıkardı!42 izlenme
Duruşmaya çıplak katılan hakim apar topar görevden alındı.36 izlenme
İBB, yardım kartı olanları arıyor: “Limitiniz gelecek ay 400 TL olacak, Binali Yıldırım’ın selamı var”
Şehit babasının maaşına haciz konuldu!
Gübre fiyatları uçurdu: Tarımsal girdi enflasyonunda 2 rekor birden!
Nebati'den inanılmaz iddia! "Enflasyonu kontrol altına aldık"