İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Polis Haftası bakanlıkta emniyet mensuplarıyla bir araya geldi.
Türk Polis Teşkilatının 180. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak emniyet mensuplarına hitaben "Sizler, milletimizin duasında yer bulan, devletimizin şefkat eli ve çelik iradesisiniz" dedi.
Yerlikaya, 'yakın dönemde yaşanan hadiselere' işaret ederek şunları söyledi:
Kamu düzenine kasteden, şiddeti araç kılmaya çalışan, yüreklere korku salmak isteyenlere karşı sizlerin sergilediği metanet, sağduyu ve kararlılık, aziz milletimizin sizlere duyduğu güveni bir kez daha pekiştirmiştir.
Sokaklarda provokasyonların devreye girdiği, demokrasi dışı odakların harekete geçtiği anlarda, vakur duruşunuzla ve sarsılmaz iradenizle hukuk çerçevesinde görevinizi ifa ettiniz. Millet iradesini yok sayan, sandıkta bulamadığı meşruiyeti sokakta arayanlara, en net cevabı siz verdiniz. Sizlerle iftihar ediyorum.
Demokrasiyi içine sindiremeyen, millet iradesine tahammül edemeyen bir anlayış ne milletimizin güvenini kazanabilir ne de hukuk devleti iddiasında bulunabilir.
Nefes
Merkez Bankası’nda yeni görevden alma dalgası!105 izlenme
İmamoğlu'ndan tutuklu gençlere mektup: Birlikte başaracağız29 izlenme
Bakan Çavuşoğlu'ndan 4'lü Toplantı33 izlenme
Benzin, motorin ve LPG’ye dolar zammı!36 izlenme
Nihat Hatipoğlu, hastalığına laf söyleyenleri din düşmanı ilan etti!178 izlenme
Financial Times: Erdoğan kumar oynarken Türkiye rezervlerini bitiriyor76 izlenme
Ahmet Takan saldırıya uğradı!116 izlenme
MHP'li isimden kriz çıkaracak sözler! "Devlet Bahçeli ve Erdoğan koltuk derdinde!"371 izlenme
Kredi kartı faizlerinde değişiklik olmayacak
AKP’li ve MHP’li başkanlar kavga etti: 4 yaralı!
Emeklinin bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Hesaplara yatacağı tarih belli oldu
Sedat Peker: "Ben paylaşım yapmasam da ortaya çıkan her skandalda iyi bakarsanız beni görebilirsiniz"