İstanbul'da 1 Mayıs nedeniyle valiliğin yasakladığı Taksim Meydanı'na çıkan yollar, sabahın erken saatlerinden itibaren trafiğe kapatıldı. Taksim ve geniş çevresi ablukaya alınırken her sokak başına polis barikatları konuldu. Saraçhane'de toplanıp Taksim'e çıkmak isteyenler polisin sert müdahalesiyle karşılaştı. Bozdoğan Su Kemeri'nin önündeki müdahalede plastik mermi ve biber gazı kullanıldı.
Anayasa Mahkemesi'nin kararına rağmen işçilerin Taksim Meydanı'na çıkmalarına izin verilmezken İstanbul'un farklı noktalarında onlarca kişi gözaltına alındı.
YERLİKAYA'DAN POLİSE TEŞEKKÜR: DÜNYADAKİ TÜM POLİS TEŞKİLATLARINA ÖRNEK OLAN
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile polise teşekkür etti.
Yerlikaya, paylaşımında "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde kanunsuz gösteri ve yürüyüşüne karşı büyük bir ferasetle, sağ duyuyla karşı koyan; toplumsal olayların nasıl yönetilmesi gerektiği konusunda, dünyadaki tüm polis teşkilatlarına örnek olan İstanbul’daki kahraman polislerimize teşekkür ediyorum. Sizlerle iftihar ediyorum. Milletimizin destek ve duası sizlerle" ifadelerini kullandı.
210 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Yerlikaya, Taksime çıkmak isteyen 210 kişinin gözaltına alındığını da açıkladı.
Artı Gerçek
Bir avuç zengin bir halk yoksul22 izlenme
İYİ Parti'den çarpıcı iddia: AKP kongresine katılan 47 kişinin testi pozitif!40 izlenme
İmamoğlu kendisini terörle suçlayan vatandaşı şapır şapır terletti, sorduğuna soracağına pişman oldu!44 izlenme
Anaokulu öğretmeni Erdoğan’a hakaret ettiği iddiasıyla görevden alındı!179 izlenme
THK'nin uçaklarıyla AB'den gelenler arasındaki fark dikkat çekti! 'Beş kova su...'62 izlenme
Asgari ücret cebe girmeden eridi! Zam daha gelmeden fiyatlar uçtu18 izlenme
Saraçhane eylemlerinde tutuklanan 14 gencin tahliyenden sonra aileleri ve arkadaşlarıyla yaşadığı sevinç kameralara böyle yansıdı36 izlenme
Ahmet Çakar, Beyaz Tv'de koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısını açıkladı !631 izlenme
Ankara'da silahlı saldırganlar bir gecede dehşet saçtı: Aralarında Ayhan Bora Kaplan'ın yeğeni de var
Okan Bayülgen, Erdoğan'ın korumalarıyla fena dalga geçti
'Zarrab, Zafer Çağlayan’a 50 Milyon $ verdiğini söyledi siz ne düşünüyorsunuz?' sorusuna verilen cevaplar !
Yandaşların "balon" kampanyası: Deniz Göktaş'ın babası hakkındaki iddialar yalan çıktı