Tutuklanarak görevden alınan Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Silivri Cezaevi'nden, "İBB’yi kazıdılar, altından liyakat çıktı Cezaevine attığınız yol arkadaşlarımın özgeçmişlerini okuyunca herkes ne kadar liyakatli kadrolar kurduğumuzu gördü" mesajını paylaştı.
İmamoğlu açıklamasında, "Bu ülkenin iyi yetişmiş insanları var, binbir zorluğa rağmen kendini geliştirmiş evlatları var. Dürüst, çalışkan, aklı hür vicdanı hür milyonlarca genci var. Bursu, işi ve fırsatı daima hak edene sunduk. Şimdi sıra tüm Türkiye sathına bunu yaymakta." dedi.
İmamoğlu şu ifadeleri kullandı:
Ülkemizde yıllardır kamuda yaşanan her türlü çalışan adaletsizliğini, kamuda işe giriş hukuksuzluğunu, torpili, adam kayırmacılığı biz sonlandıracağız. Partizanlıktan, ayrımcılıktan sağa sola savrulmuş, kamuda hak ettiği yeri ve konumu elde edememiş tüm kamu çalışanlarına sesleniyorum:
Sizler bizim inşa edeceğimiz şeffaf, katılımcı, akıldan, bilimden, doğrudan, adaletten yana sistemimizle ve liyakate, performansa dayalı düzenlemelerle huzura kavuşacaksınız. İktidarımızda; etkili, verimli, hakkını veren insan kaynakları yönetim modelimizle mutlu, huzurlu bir ortamda, güvenceli bir biçimde milletimize büyük bir onurla hizmet edeceksiniz.
Kime yakın olduğuna, ideolojisine, inançlarına, dinine, diline, ırkına vs bakmadan herkese eşit fırsat sunacak, işini dürüstçe yapan hiç kimseye rövanşist bir duyguyla yaklaşmayacağız. Hep birlikte çok güzel işler başaracağız. Birlikte çocuklarımıza ve gençlerimize çok güçlü bir Türkiye Cumhuriyeti devleti emanet edeceğiz. Bizim kadromuz bu ülkenin 86 milyon vatansever insanıdır.
Sözcü
Rüşvet tartışması: BDDK yöneticisi için takı kuyruğuna giren banka müdürlerinin yaptığı ahlaki mi?18 izlenme
Geçmişte yaşananları "Bizim dönemimizde yaşanmıyor" diyerek diline dolayan Erdoğan'ın 2008 yılında yaptığı zam ve kuyruk konuşması!57 izlenme
Otomobil dolandırıcılarının yeni yöntemi: Depremde hasar gören araçların şaselerini kullanıyorlar20 izlenme
Yılmaz Özdil'den 'Sedat Peker' ve 'Mehmet Cengiz' açıklaması62 izlenme
Rıza 'Sarraf'a ödül' savunması: Kime verdiğimizi bilmiyorduk439 izlenme
Bartın'da madencilerin cenazesine katılan Erdoğan'dan şok sözler! 'Soma'da biliyorsunuz çok uzun sürdü. Ama burada 24 saati bile bulmadan hamdolsun 41 şehidimize ulaştık'43 izlenme
Anagold Madencilik'in Türkiye Müdürü: "Çatlak fotoğraflarını mailimde üç gün sonra gördüm"41 izlenme
Kılıçdaroğlu'ndan vaadini sahiplenen Erdoğan'a yanıt: 'İmza attığın bu rezaletleri ben düzelteceğim'25 izlenme
Hedef gösterilen Sevtap Ayman can güvenliğinin kalmadığını belirterek İBB'den istifa etti
Yılmaz Özdil'den AKP'ye kokain göndermesi: "Makbul olmak için kokain mi çekelim?"
Saraya komşuluk rantın kapısını açtı: Erdoğan'a komşu olmak 70 milyon lira
AKP'nin Yeliz'i, Atatürk'ün sözlerini hedef aldı! "En son 15 Temmuz ihanetinde duymuştuk"