Yenidoğan Çetesi'nin repliğini kullandığı Kurtlar Vadisi'nin Pala'sı küplere bindi

30 izlenme 20 Kasım 2024
Reklamlar

Yenidoğan Çetesi'nin ikinci duruşmasında sanık Deniz Korkmaz, Kurtlar Vadisi'nin repliğini kullandı. Repliğinin kullanılmasına dizinin Pala'sı sert çıktı.



Kazanç için bebeklerin ölümlerine neden olmakla suçlanan 47 sanığın yargılandığı Yenidoğan Çetesi davasının ilk duruşması sürüyor. Duruşmanın ikinci gününde hakim, sanık hemşire Deniz Korkmaz'a kayıtlardaki 'Devleti soymak, milleti soymaktan şereflidir' sözünü sordu. Korkmaz da bunun Kurtlar Vadisi'nden Pala'nın repliği olduğu söyledi.

OYUNCU SİNİRLENDİ

Bu ifadenin kullanılması Kurtlar Vadisi'nin Pala'sı tiyatrocu Yüksel Arıcı'yı sinirlendirdi. Oyuncu bir video yayınladı. Soysuzlar diye seslendiği çete üyelerine şöyle yanıt verdi:

"Bana bakın soysuzlar! Masum insanları ağınıza düşürüp para için çocuklara kıydınız. Sonra da benim repliğimle mahkemede savunma yaptınız. Siz ne aşağılık mahluklarsınız. Umarım gün yüzü görmez, inim inim inler, yaptıklarınızı misliyle yaşamadan ölmezsiniz"

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

RTE'den bir itiraf daha 'Eyy Amerika ÖSO'yu seninle beraber kurduk ya !' Köylüler katliamı belgeledi! İşte İşkencedere Vadisi’nin öncesi ve sonrası Erdoğan'ın BM konuşmasında mikrofonu kapandı Bakan'ın soru önergesine yanıtı: 2021'de 2 milyon 970 bin abonenin elektriği kesildi