Türkiye, İstanbul'da 112 Acil Çağrı Merkezi'nde çalışan kişilerle ortak hareket ederek, bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip ölümlerine neden olan ve haksız kazanç elde eden çetenin faaliyetlerini konuşuyor.
Skandalın ardı arkası kesilmezken İpek Özbey’in sunduğu Nokta Atışı’nda İstanbul’daki ‘diyaliz çetesi’ gündeme geldi.
Gazeteci Fatih Ergin, yatağa bağımlı hastaların usulsüz bir şekilde diyaliz ünitesi olan özel hastanelere sevk edildiğini anlattı.
Sevk edilen özel hastanede hastanın hikayesine ve epikriz raporuna bakılmadığını belirten Ergin, bazı hastaların dosyalarına diyalize bağlanmadığı halde “diyalize bağlandı” yazıldığını belirtti.
Ergin, hasta yakınlarının e-Nabız’daki detayları görmesi kısıtlanırken özellikle hedefin yaşlı hastalar olduğunu ifade etti.
Sözcü
Fatih Altaylı, Sinan Oğan'ın "Muhalefet kazansa ekonomik kriz olurdu" sözlerinden sonra sadık kaldığı planı açıkladı
'Asgari ücret cebe girmeden yaklaşık 2 bin lira eridi'
Sedat Peker son bombasını patlattı! 'Tayyip abinin damadı Serdar Mahzen' ile telefon görüşmesini yayınladı!
Aziz Çelik: "Milyonlarca emekliye ikramiye kazığı!"
AKP, Suriyelilerin geri dönmesini istemiyor mu?
Diyarbakır'da son dönemde artan beton zammına tepki!
Merdan Yanardağ: "Akşener kapağı Cumhur İttifakı’na atmak için bana yönelik troll saldırısına katıldı"
Ekonomik kriz yurttaşı batırdı: İcraya verilenlerin sayısı yüzde 122 arttı!
Anıtkabir'de askeri öğrencilere gözaltı!
Abdüllatif Şener 'Muhalefet ciddi bir hata yapmazsa, AKP üç seçimde de kaybedecek !'
Eksi 12 derecede kuyruk…
Açlık sınırı 40 bin lirayı aştı: Maaş kiraya gidiyor!
Kılıçdaroğlu'ndan Mehmet Ali Çelebi'nin AK Parti'ye katılmasıyla ilgili ilk açıklama geldi "Bu kadar savrulmaz olmaz ki"
Sincan Cezaevinde ölen Vural Avar Paşa’nın son sözü bu olmuş: "Aklanmak istiyorum"