CHP'nin kurultayına yönelik "mutlak butlan" kararının ardından Özgür Özel'in izleyeceği olası senaryolar merak ediliyor.
Sözcü yazarı Saygı Öztürk, bugünkü yazısında Özgür Özel'in değerlendirdiği seçenekler arasında "yeni parti kurma" ihtimalini de aktardı.
Kulislere göre, olası yeni partinin isminin "İstiklal Partisi" isminin öne çıktığı ileri sürüldü.
Gündeme bomba gibi düşen yazının ardından merak edilen konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmezken internet tarafından hareketlilik yaşandığı ortaya çıktı.
Veritabanı sorgulama servisi Whois sitesinden alınan bilgiye göre, "istiklalpartisi.com" alan adının 22 Mayıs 2026'da tescil edildiği ve kayıt süresinin 22 Mayıs 2027'ye kadar devam ettiği görüldü.

Alan adının Türkiye merkezli bir kayıt şirketi üzerinden alındığı bilgisi yer alırken, kayıt sahibine ilişkin bilginin gizli olduğu da anlaşıldı.
Alan adının söz konusu yeni parti iddialarıyla doğrudan bağlantısının bulunup bulunmadığı biliniyor.
Söz konusu tescilin, mahkemenin 21 Mayıs'ta CHP'ye yönelik verdiği "mutlak butlan" kararının ardından yapılmış olması dikkat çekti.
Sözcü
10 gün boyunca gittiği her şehirde gördü! Sinan Meydan şahit olduğu korkunç gerçeği açıkladı!64 izlenme
HTŞ Şam'ı alırsa, Türkiye'yi nasıl etkilenir?27 izlenme
Yiğit Bulut, doların 32 TL'yi aştığı gün özür yerine İmamoğlu'nu suçladı!38 izlenme
Denizli'de çöpte Atatürk posterleri bulundu, okul müdürü görevden alındı!59 izlenme
Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği'nden Hollanda'ya devasa yaptırım '40 inek sınırıdşı edildi !'207 izlenme
HGS’de baskın ceza!462 izlenme
Mülkiyet gaspının önü açıldı: Herkesin evi tapulu olsa da elinden alınabilecek48 izlenme
Saatlerce ucuz et için kuyrukta bekleyen emekli vatandaş "Yıllarca çalıştım bunu mu hak edecektim ben"41 izlenme
Oyuncu giydirip bütçeyi soydular: TRT, kostümlere servet harcamış
GÜNDEMAR'dan dikkat çeken 'Terörsüz Türkiye' anketi! Yüzde 79 hemfikir
AKP'li vekil, oğlunun bir 'uyuşturucu madde soruşturmasında adının geçmesi' nedeniyle önce istifa etti, sonra hesabını kapattı
Dünya Muharrem İnce’yi böyle gördü… Adını ‘EEN-Jeh’ diye duyurdular