Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerinin ardından değişim rüzgarlarının sert estiği CHP'de sular durulmuyor.
CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı yüksek sesle dile getirilen değişim çağrısının öncü isimlerinden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu'dan partisinin genel merkezine yürüyerek eylem yaptı.
"AL BU KOLTUĞU GİT EVİNDE OTUR"
Tanju Özcan'ın CHP Genel Merkezi'nde yaptığı konuşma sırasında parti binasına doğru koltuk fırlatması ise yürüyüşten daha çok tepki çekti.
Özcan, "Koltuk meraklısı Bay Kemal'i göndermenin zamanı geldi. Sen madem bu kadar çok koltuk seviyorsun. Bak koltuk sevdalısı Kemal Kılıçdaroğlu, ben sana koltuk getirdim. Şimdi in o koltuktan al bu koltuğu git evinde otur, torunlarını sev" dedi.
TV 100 canlı yayınında bir araya gelen Tanju Özcan ile CHP'li eski Milletvekili Barış Yarkadaş arasında koltuk fırlatma konusu konuşulurken tansiyon yükseldi
"YARKADAŞ YAKASINDAKİ KARTI FIRLATMIŞTI"
Tanju Özcan, Yarkadaş'ın da CHP liderine karşı benzer bir eylemde bulunduğunu öne sürdü.
Özcan'ın "Yarkadaş yakasındaki kartı fırlatmıştı Kılıçdaroğlu'na isabet etmişti." iddiası sonrası sinirlenen Yarkadaş, şu şu sözlerle yanıt verdi:
"Öyle bir şey yok. Kartı attım ama genel başkana gitmedi, bu da yalan. Yanımda 900 tane delege vardı. Yanlış saydılar oyları o nedenle attım. 15 metre fark vardı aramda. Ben genel başkana saygısızlık yapmadım. Genel başkana karşı senin yaptığın gibi bir şeyi yapmam. Atatürk'ün koltuğunda oturan kimseye böyle bir saygısızlık yapmam."
Yeniçağ
Kredi kartı borcu olanlar dikkat: Bankalardan yeni faiz kararı
İstanbul’dan sonra İzmir’de de corona alarmı! Validen kritik uyarı
Tekirdağ'da kamulaştırma mağduriyeti: Yurttaşların paraları 2 yıldır ödenmiyor
Kahramanmaraş depreminde zarar gören binalardan biri tek bir darbe ile yıkıldı diğeri ise korna sesleriyle yerle bir oldu
İşçiler emeğinin karşılığına alamayınca kendi diktikleri binanın tepesinde intihara kalkıştılar
20 vatan evladına veda... Şehitlerimiz için ilk tören Ankara'da yapıldı
Sakarya Müftüsü’nden ‘Osman el Hamis’ açıklaması
8.5 trilyonluk vergiyi tüketici ödeyecek
Siyasette yalan ve iftira rüzgârı: Milli iradenin seçtiği başkanları hedef alıyorlar, karalıyorlar
Çöpler Altın Madeni'nin ortağı Çalık Holding: "Operasyonel sorumluluğumuz yok"