Kararın bir siyasi parti tarafından açıklanmasına tepki gösteren CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer "Bu görüntüler Kayseri'ye yakışmıyor. AKP'ye göre liyakat itaat demektir" dedi.
Kayseri'de yeni atanan ilçe milli eğitim müdürlerini AKP Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu açıkladı. Kararın bir siyasi parti tarafından açıklanmasına tepki gösteren CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer "Bu görüntüler Kayseri'ye yakışmıyor. AKP'ye göre liyakat itaat demektir" dedi.
Karar’ın haberine göre, Kayseri'de Kocasinan, Talas, Bünyan, Felahiye ve Yeşilhisar İlçe Milli Eğitim müdürleri görevlerinden alınarak, yerlerine yeni isimler atandı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine ataması yapılan yeni isimleri sosyal medya hesabından duyuran AKP Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, şu notu paylaştı:
"Bu bir bayrak değişimi. Şu ana kadar Kocasinan, Talas, Bünyan, Felahiye ve Yeşilhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan idarecilerimize teşekkür ediyoruz. Yeni görev alan; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şemun Akman, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahamettin Karaköse, Talas İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Elmalı, Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurettin Şahin, Yeşilhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bozdağ ve Felahiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Cengiz'e görevlerinde başarılar dileriz."

İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine ataması gerçekleştirilen kişilerin AKP’li başkan tarafından duyurulmasına tepki gösteren CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, şu ifadeleri kullandı:
"İlçe Müdürlüklülerine atanan kişilerin liyakatine bakılmaksızın ataması gerçekleşti. Bu kişilerin hepsi AKP'ye yakın isimler. Bunun yanında Valilik tarafından açıklanması gereken atamaların AKP'li başkan tarafından duyurulması geldiğimiz noktayı gösteriyor. Bu görüntüler Kayseri'ye yakışmıyor. AKP'ye göre liyakat itaat demektir."
Geçtiğimiz günlerde SGK İl Müdürü Haci Ali Hasgül, İl Sağlık Müdürü Hasan Ali Benli ve İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekici birer gün arayla AKP Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu'nu parti binasında ziyaret etmiş ve bu ziyaretler "AKP il müdürlerini sorguya mı çekti?" şeklinde yorumlanmıştı.
https://www.gercekgundem.com/siyaset/197931/yeniatananmudurleriakpliilbaskaniacikladi
Vergi, harç ve cezalara tarihi zam yolda!56 izlenme
Erdoğan'a memleketi Rize'de şok! 'Peki ben size bir çay paketi versem nasıl olur?' Vatandaşlar 'Hayııııırrrr!'58 izlenme
Enflasyon rakamları açıklandı! İşte Ağustos ayı enflasyon rakamları…171 izlenme
Ekonomide 'Yüzde 21,7 büyüme' açıklamasına vatandaşlar isyan ediyor! 'Saraya büyüdü bize büyümedi!'52 izlenme
Egemenlik 23 Nisan’da saltanattan alınıp halka teslim edildi!25 izlenme
Burası İstanbul TEM Otoyolu: 'Bozulmuş araç' numarasıyla Afganları göz göre göre İstanbul'a bırakıyorlar!59 izlenme
Muharrem İnce "Türkiye’ye umut arıyoruz"799 izlenme
Mikrofon açık kalınca duyuldu! Mahkeme Başkanı Cumhurbaşkanı danışmanıyla görüşüyor!68 izlenme
Vatandaş ‘Altın çağı’nı yaşıyor!
25 metrekarelik harabe evi 3.500 TL'ye kiraya vermek isteyen ev sahibi, şunları söyledi: 3-4 kişi rahatça yaşayabilir.
İktidarın gözde işçileri kazan kaldırdı: Müteahhitler iş bırakıyor
Anaokulu ve bakıcı fiyatları 1 yılda yüzde 150 arttı