Tarım ve Orman Bakanlığı'na Vahit Kirişçi'nin getirilmesinin ardından bakanlıkta üst düzey görev değişimleri gerçekleşti. 4 Bakan Yardımcısı görevden alındı, yerlerine yeni atamalar yapıldı.
KRT'de yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla, Tarım ve Orman Bakan Yardımcıları Mehmet Hadi Tunç, Akif Özkaldı, Ayşe Ayşin Kırıkgece ve Fatih Metin görevden alındı. Yerlerine Nihat Pakdil, İbrahim Yumaklı, Veysel Tiryaki ve Ebubekir Gizligider atandı.
EBUBEKİR GİZLİGİDER'İN FOTOĞRAFI
Bakan Yardımcılığına atanan Ebubekir Gizligider'in FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ile Pensilvanya'da fotoğrafı ortaya çıktı.

İYİ Parti Milletvekili Metin Ergun, Gizligider'in fotoğrafını paylaşarak "Yeni Tarım Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider. Hiç de gizli gitmemiş, oldukça aleni gitmiş." diye yazdı.

SÜLEYMAN SOYLU CEPHESİNDEN TEPKİ
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Danışmanı Mazhar Yıldırımhan'dan atamaya tepki geldi. Yıldırımhan, sosyal medya platformu Twitter üzerinden bir paylaşımda bulunarak, "İnandığımız davada hiç "gizligider" olmadık. Hep açık gittik. Zararını gördük mü gördük!. Hiç tesadüfen de olsa fetönün yanına düşmedik. Allaha hamd olsun bütün hayatımız boyunca karşısında olduk. Samimiyet arıyoruz, samimiyet istiyoruz!. Lütfen aldanışlara son verin!." dedi.
Yıldırımhan'ın bu paylaşımını ise Süleyman Soylu'nun yeğeni Sadık Soylu 'Retweet' ederek paylaştı. Sadık Soylu'nun bundan önceki son paylaşımının ise yine Mazhar Yıldırımhan'a ait 8 Mart 2022'de atılmış bir başka 'tweet' olduğu görüldü.

Bazı okullarda yeni uygulama başlıyor! Bakan Koca detayları açıkladı58 izlenme
Bu yıl hem kurban sayısı azaldı hem de alım gücü düştü: Yoksul kurban kesemez, zengin tatile çıkıyor32 izlenme
Ece Gürel'e cadılık eğitimi verdiği iddia edilen Hale Nur Özen gözaltına alındı75 izlenme
Nejat İşler hakkında soruşturma başlatıldı!103 izlenme
"Sağlık'ta Devrim" dedikleri işte bu: "Ben 23 aydır ablamı ameliyat ettiremiyorum. Yok, gücümüz yok. Özele götürsen 300-350 bin lira para istiyorlar. Biz ne yapacağız? Ölsün mü benim ablam?36 izlenme
CHP'li Murat Emir "İBB Borsası" iddialarını belgeleriyle paylaştı: "72 kilo altın nereye gitti?"19 izlenme
Tarikatta 'Kasrik' kavgası24 izlenme
Benzinde 6 liralık rekor!324 izlenme
En düşük ve memur maaşı ve emekli aylığı için çarpıcı tahmin: Evi kira olanlar yandı...
İsmailağa Ege'deki depremlerin sorumlusunu buldu: Kürtaj ve kadınların giydiği kıyafetler!
Boykotun faturası ağır oldu: EspressoLab'in cirosunda rekor düşüş
Kurbana 1 Ay Kaldı, Kurbanlıklar Pazarlara İndi! Peki 2022 Kurbanlıklar Ne Kadar?