Yayın açan bir kadın, arkasındaki yatağı göstererek "Arkadaş her gece insanın canı ister mi? İstiyor, istiyor yani" demişti, gözaltına alındı

54 izlenme 10 Aralık 2023
Reklamlar

Yayın açan orta yaşlı bir kadın, arkasındaki yatağı göstererek "Arkadaş her gece insanın canı ister mi? İstiyor, istiyor yani" ifadelerini kullanmıştı.



Yayın açan orta yaşlı bir kadın, arkasındaki yatağı göstererek "Arkadaş her gece insanın canı ister mi? İstiyor, istiyor yani" ifadelerini kullanmıştı. Sosyal medyada tepki çeken paylaşımı yapan kişinin Kocaeli’de yaşadığı belirlendi.

Asayiş Daire Başkanlığı’na yapılan ihbar kapsamında yapılan çalışmalarda Gölcük’te yaşadığı belirlenen F.H.(43) isimli şahıs gözaltına alındı.

“Müstehcenlik” suçundan Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğince yakalanan şahıs, tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İlçede Türklere ev yok! İmamoğlu, 'Gülhane Parkı' ve 'Atatürk heykeli' ile ilgili açıklama yaptı AKP'ye oy veren çiftçi kafasını duvarlara vurdu! 'Nasıl bunların peşinden gittim? Laf söyletmezdim laf!' Bolu üç harfli marketlere karşı ayakta! En ufak hataları affedilmiyor