Gerici Fatih Tezcan Instagram hesabından bir canlı yayın gerçekleştirdi. Tezcan, “Video yayımlanmaya başladıktan sonra, fitneyi engellemek için Sedat Peker ile görüntülü bir görüşme yaptım” dedi.
“Sedat Peker herhalde birinci videoyu çekmişti. Ben onlara görüntülü görüştüm. “Pelikan ile alakası yok” diyor, Anlattığım görüşme var ya onları yaptım ben. Üçüncü videoda benden bahsediyor.
Ben herkesle görüşürüm, gazeteciyim ben. Hain olmadığına inandığım herkesle görüşürüm. O zaman Sedat Peker’le görüştüm, evet videolardan önceydi. Fitneyi engellemek için görüştüm”
Epstein belgelerinde adı geçen Türk kadını eski Türkiye güzeli çıktı! Kim bu B.K.?
Bütçenin yüzde 23’ü faize gitti
MHP’den CHP’ye geçen belediyenin borcu 1.5 milyar TL
Erdoğan ailesinin ortağına büyük kıyak!
İktidardan Azeri içkisine onay! Yüzde 100 vergi muafiyeti
Gökçek'in dinozorunun faturasını Mansur Yavaş'a kesmeye çalışıyorlar: Bomba yanıt geldi
Süt üreticisi krizde
Ersan Şen'den yandaş Cem Küçük'e 'Sen tükürdüğünün hepsini yalayan bir insansın!'
Ekrem İmamoğlu mal varlığını açıkladı
Eski Ticaret Bakanı Pekcan’ın şirketine Devlet 1.4 milyon TL destek vermiş!
Türk bayrağı indirildi AKP bayrağı asılı kaldı!
Gaziosmanpaşa'da irade gaspına Hakan Bahçetepe'den ilk tepki: Tarih sizi affetmeyecek
Deniz Yavuzyılmaz: "Yerel seçim sürecinde İBB, yasa dışı olarak 42 aracı Binali Yıldırım'ın seçim kampanyasına tahsis etti. Bunun adı buz gibi soygundur"
Dar gelirlinin pazar mesaisi: Ucuz şeker kuyruğu!