Yandaş Ülke TV'nin sunucusu batan ekonomiyi fırsata çevirdi, gurbetçileri Türkiye'ye çağırdı! 'Evleri yoksa otelde kalabilirler, fark 1'e 18'

35 izlenme 11 Eylül 2022
Reklamlar

Yandaş Ülke TV Sunucusu Şahin Karakaya, enerji maliyetleri nedeniyle gurbetçilere seslenerek, “Türkiye’de çok rahat. Aradaki fark çünkü uçurum. 1’e 18… Düşünün” dedi.



Yandaş Ülke TV ekranlarında yayınlanan “Erken Gündem” isimli programın sunucusu Şahin Karakaya’dan dikkat çeken bir çağrı geldi. İktidarın ekonomi politikaları nedeniyle hızla yükselen döviz kuru nedeniyle Türkiye’nin gurbetçiler için rahat bir ortam sunduğunu belirten Şahin Karakaya, kışı Türkiye’de geçirmeleri çağrısı yaptı.

Karakaya, “Kışı burada geçirsinler. Muhtemelen burada da bir evleri ve kalacak yerleri vardır. Eğer, orada iş güç yoksa ya da bu kışı en azından geçirecek derecede ekonomik durumları varsa ki Türkiye’de çok rahat. Oradaki kazandıklarının çok cüzi bir miktarını Türkiye’ye getirseler 3-4 ay geçirebilirler. Evleri olmasa dahi otelde bile geçirebilirler. Aradaki fark çünkü uçurum. 1’e 18… Düşünün” şeklinde konuştu.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Biden'ın 7 ay önce yaptığı açıklama bugün gündem oldu: Fahrettin Altun'a tepki Emre Belözoğlu: "Seçil Erzan’la bir kez yüz yüze görüştüm" İstanbul bu gece donacak! Kar kalınlığı 40 cm'yi bulacak Soylu’dan seçim tehdidi: 31 Mart akşamı zayıflarsak anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirirler