Silivri Marmara Cezaevinde tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hesabı erişime engellendi. Kullanıcılar, İBB Başkanı İmamoğlu'nun profiline girdiğinde, “Yasal talep doğrultusunda, TR sınırları içindeki @ekrem_imamoglu için erişim engellendi” uyarısıyla karşılaştı.
Yaşanan gelişmenin ardından İBB Başkanı İmamoğlu'na destek veren pek çok kullanıcı profil resmine İmamoğlu fotoğrafı koydu. Ancak yapılan destek akımı istenmeyen sonuçlar doğurdu.
X, kullanıcıların hesabını askıya almaya başladı. X kurallarına göre X’te “Başkalarını aldatmak amacıyla stok, çalıntı veya yapay zeka tarafından oluşturulmuş profil fotoğrafları” kullanmak yasak. X, bu hesapları “sahte kişilik” ya da “taklitçilik” olarak değerlendiriyor.
Sözcü
Erdoğan'ı üzecek haber: Akşener, 3 anket şirketinin son anketlerini açıkladı223 izlenme
Kiralar ödenemiyor, ev sahipleri kapıda bekliyor, çocuklar okuldan kopuyor!114 izlenme
İran füzeleri Tel Aviv'i böyle vurdu!74 izlenme
TOKİ’den dev ihale alan AKP’li deprem bağışında cimri çıktı34 izlenme
Barış Yarkadaş CHP hakkındaki iddialarında Nagehan Alçı ve Cem Küçük'ü bile ikna edemedi!26 izlenme
Şahan Gökbakar'dan AKP'li Bülent Turan'a: Sizi 'mükemmel' şakanızdan tanıyorum40 izlenme
Şişli'de 'Kent Lokantası'na giden gözlerine inanamadı39 izlenme
Emekliler dikkat! Bu haber sizi ilgilendiriyor!252 izlenme
Korkulan oldu: Erzincan İliç'te işçilerin göçük altında kaldığı siyanürle altın aranan madenin çökme anları kamerada!
Aksoy Araştırma’nın ‘Şeriat’ anketinde çarpıcı sonuç: 10 AKP’liden 4’ü Şeriat istiyor
AKP’li Gaziantep Belediyesi’nden AKP aday adayına lüks araç ihalesi
AKP'lilerden ABD'ye yanlış protesto!