Usta şarkıcı Volkan Konak, bayramın ilk günü sahne aldığı Kıbrıs’ta konser sırasında fenalaşarak, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Çatalca Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu, sosyal medya hesabından yaşamını yitiren sanatçı Konak için "Sahnede gebermiş. Şimdi bize soracaklar; nasıl bilirdiniz? Cevabımız bu. Böyle bilirdik. Bizim için içen bizim için yanar da elbet" ifadelerini kullandı.
Mehmetalioğlu, paylaşımına gelen tepkiler üzerine de "Din, devlet, diyanet ve kutsallarımıza düşman herkese vermiş olduğum rahatsızlıktan dolayı Rabbime şükrediyorum" diye açıklama yaptı.
Kamuoyunun tepkisinin ardından Diyanet İşleri Başkanlığı, Mehmetalioğlu hakkında soruşturma başlattı.
Başkanlık tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
Son günlerde kamuoyunda yer alan ve İstanbul Çatalca İlçe Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu’nun bazı sosyal medya paylaşımlarına ilişkin iddiaları içeren haberler üzerine Başkanlığımız tarafından konuyla ilgili olarak soruşturma başlatılmıştır.
BAŞSAVCILIK DA SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Ekonomim'de yer alan habere göre, Çatalca Cumhuriyet Başsavcılığı da Müftü Mehmetalioğlu ile ilgili soruşturma başlattı
Soruşturma kapsamında Mehmetalioğlu'nun telefonuna el konuldu.
Sözcü
Kanal İstanbul masal, 528 blok gerçek39 izlenme
51 milyon aracın 'geçiş parası' vatandaştan çıktı27 izlenme
Atatürk'ü canlandıran Aras Bulut İynemli en etkilendiği sahneyi anlattı35 izlenme
Erdoğan'a 'hakaret' iddiası: Eski emniyet müdürü Sabri Uzun gözaltına alındı28 izlenme
"Barınamıyoruz" diyenleri yalancılıkla suçladı! 8 milyon öğrenciye 719 bin yatak!45 izlenme
İmamoğlu isyan etti: Ayıptır, yazıktır, günahtır!97 izlenme
Şırnak Üniversitesi'nde skandal iddiası: Sahte diplomayla doçentlik yaptığı ortaya çıktı!47 izlenme
Oyların tutulduğu salona AKP kamyonet getirmiş!1020 izlenme
Narin cinayeti davasında flaş gelişme: 31 şüpheliye bazı suçlardan takipsizlik verildi!
Öğretmenler iş bırakmaya hazırlanıyor
Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’ın “Kandil” suçlamasına sert yanıt! "Müfterisin, günah ve pislik içinde boğuldun. Artık yeter"
Hastane duvarına “Seninleyiz Ferdi Başkanım” yazılı büyük bir pankart asıldı