Yılbaşı kutlaması için Kıbrıs'ta bir programa katılan şarkıcı Volkan Konak, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Atatürk'ün kurduğu diyanetin koltuğunu işgal eden zat, insanlığın hizmetine ücretsiz sunulan dini, maaşla icra etmek, eğlence ve de turizm alanında çalışan ve bu sökterlerin vergisinden maaş almayı içine sindirmek ancak sizin gibi bezirgan saltanatı süren kişilere yakışır. Bu akşam maaş ve ödeneklerinize katkı olması için bir kadehte sizler için içiyorum. Lütfen kabul buyurunuz…" ifadelerini kullanmıştı.
Konak'ın bu paylaşımı sonrası Diyanet İşleri Başkanlığı, Başkan Ali Erbaş ve kuruma yönelik açıklaması nedeniyle Konak hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu.
Konak da "Herkes haddini bilecek. Benim ülkem kimsenin cüzdanına veya makam arabasının bagajına sığmayacak kadar büyük ve kıymetlidir. Dürüst, onurlu, cesur ve uygar insanlara selamlar olsun" demişti.
"BEN YOKUM"
Ünlü şarkıcı şimdi de başka bir paylaşımıyla gündeme geldi.
Siyasi partileri hedef alan Volkan Konak "Ülkemizde ve Orta Doğu'da siyasi partiler ya tarikat ya tek adam sistemidir ve de siyaset yapan kişilerin zenginleşme alanıdır. Vefasız ve sevgisiz bu siyaset korosunda şarkı söylemem. Dolayısıyla beni silin. Ben yokum" dedi.

"SÖYLEDİĞİM YANLIŞ ANLAŞILMIŞ GALİBA"
Bu paylaşım bazı haber sitelerinde "müziği bıraktı" başlığıyla yayınlanınca Volkan Konak şu açıklamayı yaptı:
"Dostlar, söylediğim yanlış anlaşılmış galiba, siyaset korosunda şarkı söylemeyeceğimi belirttim. Ben her zaman olduğu gibi dürüst, uygar ve asil insanların korosunda şarkılarımı söylemeye devam edeceği. Son söz, yaşasın sevgi, yaşasın bilim, yaşasın sanat."

Sözcü
Tepki çeken o dekan istifa etti!133 izlenme
Erdoğan'a yaranmak için yazdığı kitabı tek tek toplattı!72 izlenme
Kızılay ortaya çıktı ! Zenginlerin ağırlıkta olduğu semtte pide dağıtırken kameraya yakalandılar !202 izlenme
AKP'li belediyede milyonlarca liralık usulsüzlükler! 21 günlük şirkete kaynak, alınmayan mallara ödeme!108 izlenme
Özgür Özel'den Gürsel Tekin'e mesaj: "Kabul etmiyorum, Özgür Çelik görevinin başında"20 izlenme
Köyünde kurduğu serada 20 ton mantar üretiyor! Yıllık kazancı 1 milyon 400 bin lira28 izlenme
Yeni emekliler ek zamdan yararlanacak mı?28 izlenme
Cenazeye katıldı aynı aileden 9 kişiye corona bulaştırdı!330 izlenme
Gözaltına alınan fenomen çift Neslim ve Kıvanç Güngen’in Euro saçtığı görüntüler ortaya çıktı: Nereden geliyor bu derenin suyu?
Yandaş Sabah yazarı: Başta İmamoğlu olmak üzere CHP'li başkanlar her an görevden alınabilir
Bahçeli MHP medyasında sessizliğini bozdu: "Bu görüntüler tek kelimeyle rezalettir"
Sabah yazarı İBB’ye iftira attığı yazısı için özür diledi